Afternoon tea ✨☕️

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Halloj i fredagen! Allt bra med dig? Har du nå goa planer för helgen?

För mig o min lilla Stockholmsfamilj (Sanna o Reidar) så är det vår första novemberhelg i Stockholm. Vi ska bland annat ta bilen och åk-inviga guldbron vid Slussen och så ska vi grilla korv nånstans.

Jag har börjat min väg mot att bli en riktig tedrickare nu. Började igår.

Har denna trio till hjälp!

Jag dricker ju te annars med, men liksom inte till vardags, utan det blir mer ibland när jag kommer på att, nu hade det varit mysigt men en kopp, eller nu är jag förkyld o vill ha nått varmt.

Men nu efter igår och en eftermiddagskopp idag, så är det ju väldigt mysigt o nått jag verkligen ska börja få till på eftermiddagarna o kvällarna.

Behöver dock lära mig lite dosering o så, och mer om olika teer. Ibland blir det svagt, ibland väldigt starkt och också efter ett tag, lite beskt. Har jag någon tekännare som kan ge lite tips här?

En skarpsynt person anar att det gömmer sig en liten hyacint där bakom…

Har nämligen fotat ett juligt jobb som kommer i nästa vecka och eftersom det var tomt i vaserna efter mina veckor på landet, är nu mina snittblommor just hyacinter. aaah!

Börjar nog julpynta till veckan faktiskt. 22:a nästa söndag, det är rätt sent om du frågar mig, så börjar kanske på onsdag eller torsdag. Vi får se. Ha nu en go helg!! ?

61

8 Kommentarer

  • Grönt te ska dra i ca 2 minuter inte mer då blir det beskt, det ska heller inte vara kokande hett vatten, när koppen är klar toppa med några droppar kallt vatten. Svart te ca 4 minuter beroende på hur starkt du vill ha det men jag tycker smaken kommer fram bäst efter 4 minuter. Har du provat Sthlms blandning från nk?✨✨✨ bästa teet!!

    • Tack för tipsen!! ☺️ Nej den NK blandningen har jag inte testat än, har provat höstblandningen o idag körde jag ett julte som jag köpte förra året, men måste helt ha glömt bort! Men ska prova nästa gång jag är förbi NK ??

  • Gå till Javas te-handel på Östermalm! Orginalbutiken i Lund är bäst, men köp en Lundablanding och njut. Eller Thomanders Jul-blandning.

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam