April & solkatter i köket

Igår och faktiskt hela helgen har det varit galet fint väder alltså, njuter så hårt! Haha det blir en del väderprat så här i början på våren, men det står vi ut med – man blir ju lite chockad när all sol o allt ljus kommer på samma gång, bara sådär över en natt. Nu blir det bara ljusare o ljusare och i samma takt som det blir det blir det också varmare o varmare, så härlig tid framför oss nu!

Tog en promenad runt Skeppsholmen igår och svängde förbi några loppisar här på Söder, innan jag tog tunnelbana hem. Och när jag kom in i lägenheten badade den fullkomligt i solljus. Min lägenhet ligger på så sett att den får som mest sol på eftermiddagen och då är lyser det på ett helt magiskt vis.

Okej, ska sansa mig, så uppspelt o pepp haha! Men titta, visst är det fint att solkatterna är tillbaka <3

Har haft påskliljor sen början på mars haha. När är påsken känner jag?? Har haft smygpåsk i en hel månad, nu vill jag fram med tuppar, ägg, påskris med fjädrar, rubbet!

Jag har ju en jäkla massa växter och under vinterhalvåret har det gått toppen med vattningen, men nu är det en hängig blomma varje dag när jag kommer hem… Hinner inte med mig här känner jag. Måste bli bättre på att fylla självvattnings-kulor och vattna rejält några gånger i veckan, för nu dricker dom mycket!

Solkatter <3 Tänker hur det kommer vara i sommar här i köket… Första sommaren. Ska ha ett krus med ängsblommor, massa färsk frukt från torget, fönstren öppna i lägenheten för drag o baka massa godsaker med mycket citron i, älskar allt med citron!

Fyndade det här kruset för 35 kronor och det fick ersätta mitt tidigare i emalj. Tycker dom är fina till så mycket – vas, redskapskrus, kruka eller bara ett gäng utan någonting alls i, stående ovan på ett skåp eller nått… Som en kola i färgen också <3

Nu ska jag jobba vidare – stängt i butiken idag, men jag är här och jobbar vid datorn en stund och ska när solen inte ligger på in i butiken, även fota några nyheter… Ikväll ska jag springa min runda i kvällssol, kommer bli magiskt. Hoppas du får en härlig tisdag nu! Hej!!

34

2 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam