Bättre sent än aldrig

omslad2

Untitled-3

 

Mitt motto här i livet har jag märkt på senare tid är, bättre sent än aldrig. Idag skulle mitt första nummer av magasinet Mosebacke Interiör publiceras. Du kanske tänker, jaaa vart är det? Du kan vara lugn. Några minuter innan tolvslaget publicerade jag mitt första nummer av mitt alldeles egna magasin. Det är en otrolig lättnad att det äntligen är klart. Från idé i somras till verklighet i höst. Hoppas du kommer gilla det!

 

Finns att läsa under fliken Mosebacke Interiör i min header eller klicka här!

 

Ifall det skulle finnas eventuella stavfel, skriv en kommentar i fältet här nedan, vilken sida och vad stavfelet är så rättar jag till det direkt. Eller maila till hej@sebastians.se

0

2 Comments

  • Alltså WOW Sebastian! Detta projekt som du nu har skapat är helt fantastiskt!! Ser otroligt mycket fram emot att fortsätta denna resa och läsa framtidens nummer. Och, vilket fantastiskt hus du bor i!
    Du vill ge inspiration och väcka idéer hos andra och jag kan bara säga en sak; du lyckas verkligen!!!

    Varma kramar!

    • Ramlade av en slump in man mina kommentarer och vet inte om jag svarat dig men om så skulle vara fallet vill jag tacka dig ännu en gång. Tack för dom enormt fina orden, dom värmer och är lyckobringande, jätte jätte tack kära Frida!!! Kram och god fortsättning på nya året!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam