Blåklocka & ros i köket 🍃

Hej! Tisdag och vi är inne i augusti. Juni och juli är förbi, gick det fort? nja, jag vet inte, känner nog inte så i år, vilket är härligt. Såklart känns det alltid lite trist när man tänker att i slutet på denna månad kanske hösten gör sitt intåg, men det vet vi ju inte nu, så lika bra att hoppas på en segdragen sommar en bit in i mitten på september. Sen är det bara omfamna hösten, för det är en av mina absoluta favoritårstider. Sommar och höst!

Köket sprudlar sommar just nu, så jag bjuder in lite. Va ju några inlägg sedan jag bloggande om lägenheten – har mest blivit längt till ön, om utflykter och nu en tid framåt blir det ju massa gotlandsbilder, så vi blandar lite.

På köksbänken just nu!

Favoritäggen, dom bruna i mitt loppisfyndade äggställ. Kvisttomater, massa citron och lime och så blåklockor och daggkåpa i vasen.

Så fint med det blå här inne till allt gult! Länkar lite ihop hallen o kök på ett fint sätt med.

Trädgårdsrosor i en gammal marmeladburk.

Är inte en rosig person vanligtvis, men kanske börjar jag bli… Trädgårdsrosor har dock alltid gillats, men en krämig bukett röda eller vita rosor i rätt vas på köksbordet framöver, kanske inte är en helt dum tanke?

På fönsterhyllan har jag lite praktiska saker + vin o annat trevligt!

En klöverblomma står i blickfånget när jag diskar, en favoritblomma, så givet att den ska ha en bra placering där jag kan njuta av den ofta.

På frukosthyllan står lite andra trädgårdsblommor i vas. Kanske dom finaste av blommor, dom man plockar från sin egen trädgård…

Det var hur jag har det i köket just nu. Sommarsolen gör mina gula väggar gyllene, är som att alla färger jag har här hemma lever ut så här års. Allt blir intensivare och vackrare. Bara njuter!

Hoppas du har det bra! Glad att det är en del som tittar in här trots lite glest mellan uppdateringarna – jag själv har inte läst en blogg sedan slutet på juni… Sommaren kom och tog mig, men det glädjer mig att ni tittar in!

Hoppas du gillade avbrottet från Gotlandsbilderna, men imorrn tar vi lite mer Gotland igen. Hörs då! Ha en fin kväll så länge!

55

7 Comments

  • Så fint du har det i klöket och instämmer med dig, hoppas att det blir så resten av sommaren. Jag gillar också hösten faktiskt, den är alltid välkommen, man brukar känna då man är färdig med sommaren, då är det extra mysigt då hösten kommer

  • Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Magnificent. I’m also a specialist in this topic so I can understand your effort.
    Glennie Lyon Cralg

  • Hey! It is like you understand my mind! You seem to know a lot about this, just like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some images to drive the content home a bit, besides that, this is informative blog. A wonderful read. I will definitely return again.
    Janka Nick Violetta

  • I cannot thank you enough for the blog post. Much thanks again. Great. Ariella Pembroke Kaitlyn

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam