Den lilla loppisskörden

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

I måndags hade jag en galet lyckad loppisdag. Har precis hunnit fota allt men inte fixad med bilderna ännu. Men har inte visat förra veckans fynd ännu så vi börjar med den lilla högen för att ta den stora en annan dag. Helt otroligt va fina (enligt mig såklart) grejer, jag hittat det senaste.

En rödrutig lampskärm för 15 kronor tror jag det stod. Jag älskar rött, älskar rutigt och letar alltid efter lampskärmar. Jackpot! Inte hittat rätt lampa till den ännu, men den är lagom stor för att hamna lite var som, så ska nog inte bli så svårt.

På samma loppis, en plisserad lampskärm, väldigt mycket Svenskt Tenn-vibb över denna. 25 kronor gav jag för denna.

En skål med lock, där locket kan bli till en skål. Tror det är mest så jag kommer använda dom. Älskar det blåa mönstret!

Tre tavlor med fina illustrationer. Ramarna ska jag nog inte använda, isåfall blir dom målade. Motiven och färgerna gillade jag väldigt mycket, så slog till. 20 kronor styck. Tror dom blir fina i köket…

Ett stort krus i en så fin färg! Älskar sånna här fynd. Den har limmats lite på ena sidan och då säljs den till vrakpris. Vem ser det om man har en stor bukett med blommor i, och för 35 kronor är det inget som bekymrar mig haha. Så kap! Så glad över denna, känner på mig att jag kommer använda den en hel del i sommar – tänk med syren i eller massa hundkäx…

Här har vi min lilla samling från den måndagen. Och i måndags gjorde jag en galen hög av fynd. Kassen var så tung när jag kom hem, att jag var helt slut haha. Billigt men man får slita för det 😉 Ska fixa bilderna på allt det andra snabbt för är så pepp att visa er.

Nu är det bara några minuter innan jag stänger butiken för dagen. Ska cykla hem, städa lägenheten, laga mat och sälja mitt förra skåp jag hade i vardagsrummet. Lite separationsångest har jag, för det var så fint… Men så blir det. Kul att någon annan får användning av det, än att det står på min vind – så, så ser kvällen ut. Kanske hinner med ett bad också, hade varit skönt!

Hoppas du får en härlig onsdagskväll!

42

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam