Det finaste vi har ❣️

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Känner att jag håller på att koka över av sommarkänslor just nu, och vad jag ser på andra bloggar och Instagram, så är jag inte ensam – så får tillåta att inläggen så här i början på sommaren, fullkomligt spritter av förväntan och längt!

Sitter och bokar och planerar min sommar på Gotland i år, vi ska göra som förra året och tälta ute i naturen för det var helt magiskt – men så ska vi varva nätter i tält med att bo på fina Pensionat, Bed & Breakfast och hotell. Men mer om det när det vi väl är på ön.

Hittade massvis av bilder som jag inte visat från förra sommaren på ön, det här var en kväll när vi cyklade för ett kvällsdopp vid Furillen och det gjorde vi många kvällar den sommaren och dom stunderna ligger så varmt i minnet.

Så nu tänkte jag dedikera ett helt inlägg till det allra finaste vi har, nämligen en svensk sommarkväll – varm, mjuk och ett slags sinnenas paradis! Nu njuter vi för det här ligger framför oss!

På andra sidan vattnet har på denna bild, har vi hyrt hus flera somrar nu. Alltså väldigt nära Furillen. Och vid furillen går vildhästar omkring, så vi cyklade och jag joggade förbi dom så många gånger den sommaren. Dröm!

Längs en kalkstens väg cyklade vi med målet att ta ett kvällsdopp vid Furillen.

Framme! Här brukar vi hänga, oftast inge folk och med så himla fin omgivning!

Vi parkerade cyklarna i det fina kvällsljuset och gjorde oss reda för ett dopp.

Varm luft, lågt ljus och ljummet salt hav, sent en sommarkväll…

Finaste kontrasten mellan tång, hav och sand.

Ville ta med mig tången hem, men den håller ju inte sin fina färg tyvärr.

Kvällsljuset på vattenytan ?

Man känner sig liten på ett fint och mäktigt vis här bland kranar, grushögar och enorma vidder av hav.

Tycker om det karga som är på norra delen av ön ?

Det här är väll det bästa som finns?!

Här ville jag frysa stunden och aldrig åka hem!

Fina våghuset i kvälljuset ?

Kalla efter salta dopp, tar man på sig torra kläder, en långärmad och är lycklig från topp till tå! Älskar den känslan, efter ett bad, man är så närvarande och skärpt.

Det finaste ljuset jag vet är detta!

Ville aldrig lämna! Minns att vi riktigt tog in allt, nog därför minnena från den här kvällen ligger så starkt i minnet. ?

Till slut så rullade vi förbi våghuset och tog av in på grusvägen hemåt, förbi hotellet och vildhästarna.

Cykla i linnebyxor och tofflor efter bad, på kalksten i kvällssolen, på min favoritö – kan det verkligen bli bättre än så?

Den fina grusvägen hem till huset med vildhästarna och havet till vänster.

Korgen full med blöta handdukar ?

Tack Furillen för så många fina kvällar!!! Längtar så tills om bara några veckor, då vi ses igen för ännu en oförglömlig sommar ?

Sen cyklade vi förbi ängarna i en brinnande kvällssol.

Somnade lycklig den här kvällen! Snart händer allt det här igen ? Vi har hela juni, juli och augusti framför oss. Kanske har vi lärt oss nått den här våren och att sommaren 2020 blir den bästa på väldigt länge. En sommar då vi var extra närvarande. Det återstår att se. Jag ska iallafall njuta nått enormt!

Fin helg pårej!

51

2 Kommentarer

  • En extra närvarande sommar tror jag också vi får.
    Uppskattar att ha en liten ICA affär nära där jag kan göra alla mina inköp. Eller att gå ut i trädgården och skörda min egna sallad för första gången. Jag är en hemmaälskare av stora mått. Jag lämnar inte gärna min ”Bullerby” miljö med slottet som granne i onödan dessa tider, och jag njuter något så innerligt av denna miljö. Är detta inte närvarande så säg ❤️❤️

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam