Dukat upp en helgfrukost

Hej! Har inte orkat titta in på ett par dagar. Tänker alltid att jag ska blogga hela dagen, sen blir det alltid när klockan börjar slå tolv på kvällen som jag kommer på det, och nu i några dagar jag inte orkat sätta mig och fixa med bilder o sånt.

Men nu så! Idag tog jag tag i det och redigerade massa bilder som jag haft liggande.

Men det var ju också lördag idag, så slog till med en frukost för Tambur och för att visa upp det fina Italienska porslinet som vi tagit in nu. Serien heter Spruzzi. Prisvärt, super tidlöst – dom har nämligen gjort porslin ända sedan 1600 talet!

Hade lite sen tidigare, men äggkoppen, kaffekoppen är nya hos mig. Ljusstaken blev väldigt fint när den fick ett ljus i sig och satt i ett sammanhang. Var lite skeptisk ett tag där, vad jag hade beställt..

Visst ser det gott ut?! Det var det också!

Verkligen helt frälst i den här serien. När köket är klart ska jag börja samla. Mattallrikar har jag redan, men det finns ju skålar och annat skoj att bygga på med. Dessutom finns det fler saker som vi ännu inte tagit in… Så mer i serien är att vänta!

Nu ska jag sova. Imorgon börjar min helg – då ska jag blogga ikapp veckan, ta promenad runt djurgården, smita in på någon secondhandaffär och försöka carpa sol om tillfälle ges! På återseende hurrni.

6

Kommentera

Protected by WP Anti Spam