Efterlysning!

Efterlyser en snygg sån här ”bricka” eller vad man kallar det till badkar. Har ett stort och fint badkar i min nya lägenhet som jag såklart vill ha en härlig bricka över. Har sett nått där man till och med kan ha en bok, ett glas vin på, och ett ljus. Måste se om jag kan hittad det igen. Har också funderat på att bara lägga en gammal planka över badkaret…

Har du nått tips på en snygg badbricka som man kan ha tvålar o sånt fint på? Tar jag tacksamt emot tips! Letandet fortsätter.. Så kul att jag ändå kommit så långt att jag kan finslipa detaljer i vissa rum redan. Köket och hallen är inte ens påbörjade… Men den här veckan ska det hända grejer. Tak ska målas, väggar också för den delen. Hoppas hinna måla både hall och sovrum. Och håller tummarna att mitt golv som jag beställt för nån vecka sedan, kommer in denna vecka. Så att jag i helgen kan börja lägga golv i lägenheten. Berättar mer i nästa inlägg!

0

1 Comment

  • Har du köpt någon hylla än? Hittade en på byggshop.se som är lik annars! Den heter: badkarshylla Arrow 11075. Är också sugen på att skaffa en planka annars och lägga över.

    / Julia

Kommentera

Protected by WP Anti Spam