Eftermiddagsljuset

Lördag!! Goa lördag säger jag bara! Sån härlig stämning i butiken idag – dörren har stått öppen hela dagen, folk har flödat in och ut konstant. Sån fin stämning. Det är mars och våren är här, allt härligt vi har framför oss och allt härligt vi upplever nu. Det är fantastiskt!

Har haft dörren öppen varje dag i två veckor nu, tror inte det hänt tidigare. Tror det blir en fin vår i år!

När jag kom hem vid 17-tiden var det forfarande ljust! Underbart!!

Så pepp på att grilla ute i parken efter jobbet en helt vanlig vardag <3 Blommorna klagar inte på allt ljus heller, jisses vad det växer. Måste ta mig i kragen nu och plantera blommor som måste i jord och ge andra blommor ny jord, samt ta sticklingar o sätta i vatten…

Fåtöljen har blivit så galet mjuk nu med en fårfäll. Sitter oftast här på kvällen med en serie på datorn som står på armstödet, jag inlindad i filt, den avlånga röda kudden i ryggen och en mindre i knät med middagen på haha. Och massa tända ljus såklart – en vanlig kväll hos mig det.

Min citronlampskärm, tycker så mycket om den! Och älskar att ha lampor att tända. Bara i vardagsrummet har jag fem små lampor jag tänder. Alla har dimmer så att dom bara har myssken, men det blir ändå bra med ljus.

Måste ta mig till en vinylaffär och se om dom har någon härlig skiva med Ella eller Frank, för har inte spelat vinylen på så länge… Skulle behöva hitta en vårig jazzskiva på vinyl. Tips mottas gäran, behöver inte bara vara Ella eller Frank.

Fint eftermiddagsljus över vardagsrummet och alla tulpaner o kuddar <3. Inatt blir det sommartid också, visst är det härligt! Imorgon är det söndag och så pepp på att gå upp o göra frukost redan nu haha. Söndag är veckans bästa dag, har kanske sagt det förut lite sådär tveksamt, men nu säger jag det. Söndagar är min favoritdag på hela veckan! Njuter och laddar om så mycket på dom 24 timmarna <3.

Hoppas du haft en bra helg so far. Min helg börjar ju nu – ska ringa och beställa halloumiburgare av min grann-restaurang som varje lördag, och se ett avsnitt av serien ”Den som dräper” och dramaserien ”Den innersta kretsen”, kommer bli topp! Ha en härlig kväll!!

25

6 Comments

 • Vinyltips… Chet Baker, My fynny Valentine!

  Glad vår.
  Kramar från Eva-Mari

 • Så fin blogg och instagram du har! Tipsar om min bästa jazziga vår-skiva; chet baker , skivan yan sjunger på ”let’s get lost” tror jag den heter. Nån samling där han sjunger. Finns på Spotify annars. ❤️

  • Tack för tips!! Verkar vara många som gillar Chet Baker, kanske måste ge en riktig chans… Va inte riktigt vad jag tänkt mig, men då spelade jag heller inte på vinylen, så får ge det en chans. Glad påsk! 🙂

 • +1 på Chet Baker. Magiskt vackert!
  Sarah Vaughan är också en fin sångerska i samma genre. Annars är bästa tipset att köpa vinyl på chans på loppis – de är ju så billiga, så det kan man ha råd med. 🙂
  På Spotify kan jag tipsa om skivan Norrland med Jonas Norberg och Jons Knutsson. Instrumental jazz som inte direkt låter som Ella, men som är förödande vacker.
  Tack för din fina blogg! Det märks att du brinner för inredning. 🙂
  //Agata

Kommentera

Protected by WP Anti Spam