Utflykt till Lida ☀️🍃

Hej fredag!! Igår lämnade jag er när vi satt i bilen påväg ut till nått som hette Lida. Aldrig varit där tidigare men det var överförväntan o väldigt mysigt. Lida Friluftsområde tror jag det heter. Det var så fint, vi kikar!

Tror att det varit en slalombacke här tidigare, hela stället kändes fjällen vilket va väldigt mysigt. Otroliga vyer!! Så fint att detta finns en halvtimme från stan.

Vi var hungriga och slog till på mackor, kaffe och godsaker. Morotskaka och kaffe är det bästa jag vet! Finns inget annat bakverk som jag älskar så mycket som morotskaka, den kalla frostingen mot den saftiga kakan.

Kaffe var så gott här i solen med utsikt över träden, sjön och himlen.

Efter fika gick vi på upptäcksfärd i skogen, kul för alla åldrar!

Luktade på granarna och kände mig hemma 💚

Mina föräldrar skulle ju varit här och firat påsk med oss egentligen, sen ändrade vi planerna och bestämde oss för att fira med dom i Norrland istället, men så blev det ju inte. Så det var lite härligt att få sto här ibland granarna och för en stund iallafall vara där uppe i Norrland 🥰

Sol och vitsippor mest överallt! Så mycket vår ute nu, det får man inte glömma att stanna upp o njuta av. Trots tiden vi är i, har vi ju fortfarande en av dom finaste årstiderna här o nu och snart är allt grönt o fint igen.

Vitsippor, så enkla och fina!

Efter upptäcktsfärd i skogen gick vi ner mot vattnet. Här ska vi nog åka i sommar och bada för det så verkligen magiskt ut med glitter på vattnet och oändligt med träd så långt ögat nådde.

Mitt sällskap jämnt när jag är ute och upptäcker Stockholm 🥰 Här på brygga la vi oss i solen i över en timma, vissa ritade teckningar i medhavt block, vi andra pratade o bara njöt av den varma solen i ansiktet.

Tänk, om någon månad kommer vi stå här igen med packade väskor av fika, solkräm, vattenmelon, bra bok och kanske även medhavd lunch och så kommer vi simma omkring i vattnet och lägga oss på bryggan eller på en filt i gräset för att torka av solen… härlig tanke! 🥰

Kan verkligen rekommendera att åka hit. Tycker att man ska nyttja tiden vi är i nu, till att upptäcka sin stad, finns så mycket iallafall för mig, som jag tänkt att dit vill jag åka o så, nu är tiden för det, att upptäcka nya pärlor som man kan njuta av i sommar o framåt.

50

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam