En fredag i december

Fredag – började morgonen hemma framför datorn. Jobbade undan en massa produktbilder, la upp nyheter varvat med kaffe och frukost. Bästa starten på en arbetsdag. Tända ljus, frukost och jobb – inga transporter, utan vakna, göra frukost och sen sätta igång. Det är ett sätt för mig att hinna göra saker ”ostört” några timmar innan öppning, för i butik är det fullt fokus på annat och man hinner bara göra lite här o lite där…

Ska visa både den här buketten och min julgran mer i detalj så klart! Älskar denna kombo, buxbom och mix av amaryllis.

Efter några timmars jobb gjorde jag mig redo att gå, gick förbi torget och köpte tre buntar amaryllisar till butiken.

Dom hamnade i den här munblåsta vasen. Amaryllisar ser verkligen inte ut att vara någonting i början, sen sakta, dag för dag slår dom ut och till slut är det en så mäktig bukett att man knappt kan förstå det. Köpte några vita, röda, aprikos och en som jag aldrig tidigare haft. Den slår ut i flera spretiga blad, får se om jag gillar den…

Ja o här har du mig i en karamell till skjorta. Behövde liva upp mig lite…

Så skönt att det är helg snart. Har blivit många timmar framför datorn, känner mig trött i skallen faktiskt. Blir skönt med helg, en andra advent på Skansens julmarknad och promenad runt Djurgården på måndagen… Vad har du för planer i helgen?

33

4 Comments

  • Vilka härliga bilder med mängder av julinspo! Fin kombo med vitt och den randiga skjortan också lite annat än allt svart man själv har på sig. Själv ska jag fira lite minijul med vänner i helgen, och sen ska vi på julmarknad på söndag.

    • Tack! Haha, ja svart är ju aldrig fel, så lätt att man går den vägen – blir på bättre humör dock, när jag klär mig i färg så börjar göra det mer och mer 🙂 Va mysigt det lät!! Ha en fin måndag!

  • vilket härligt ögongodisinlägg! vardagsmorgnar utan hets är förresten de bästa. jag går upp kvart över sex varje vardag men dyker inte upp på jobbet förrän nio. då har jag hunnit ära frukost i lugn och ro och slöat framför datorn eller läst tidningen.

    • Tack! Ja eller hur!! Det är min strävan, att jag ska gå upp tidigare för att göra det du just skrev. Känns så mycket skönare att man fått lite egen tid före jobbet och inte bara efter. Ha en fin måndag!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam