En frukost & några glömda bilder!

Måndagkväll. Sitter på hotellet i Palma och är hemma efter en heldag på stan. Haft en pangdag, men mer om den i ett annat inlägg.

Nu till den här pangfrukosten som jag åt för några dagar sedan. Har ju haft min fruktbutik runt knuten här, så har haft vår kyl full av massa gotta! Jordgubbar och blåbär är alltid en bra kombination. Så gott!

Skålen och fatet köpte jag uppe i byn Valldemossa. Älskar hur dom är handmålade och brända på ett sätt där glasyren blir så där krakelerad. Ska visa bättre bilder i ett annat inlägg.

Hittade några bilder som jag inte visat, och tyckte dom var så fina så slänger in dom också. Alcudia med alla balkonger, arkitektur och fina färger på fasaderna – det kan man ju inte få nog av!

Så fina växter på den här gatan. Undrar vad dom här växterna kostar här i Spanien. Hemma hade dom gått på en bra slant!

Fin fikus utanför en väldigt fin port. Hade gärna haft denna port till min lägenhet.

Påväg till ett kvällsbad i havet passerade jag den här fina trädgården.

Morgonsol på poolen… Strax dags att gå ner och ta första doppet! Älskar den feelingen, hela dagen framför…

Älskade fruktbutiken! Kommer sakna den så mycket hemma. Måste på direkt när jag kommer hem, leta efter något liknande, för tycker så mycket mer om att handla fin frukt på det här sättet än i butik.

Kvällsutsikt från hotellet <3

Alcudia i kvällssol – påväg till middag i gränden här.

Ännu mera kvällsljus. Kommer också sakna alla dom här fina gatorna. Får trösta mig med att gamla stan hemma är väldigt fin den med. Måste hänga lite mer där känner jag. Tyvärr så är det för mycket turism på vissa delar, så gäller att komma undan från det…

Nu ska jag sova. Imorgon är sista hela dagen här på Mallorca. På onsdag flyger vi hemåt.

4

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam