En smarrig helgfrukost!

Ja förra söndagen fyllde jag kylen och skafferiet med godsaker för att äta en av mina godaste frukostar på länge! Bilderna har legat i kameran i en veckan, men nu tänkte jag att vi lagom till denna veckas söndagsfrukost, frossar i allt gott.

Mmmmm säger jag bara! Har ätit detta till frukost hela veckan – minus det olivrostade brödet dock, för det är ju lite väl lyxigt att slänga ihop varje dag.

Blodapelsin! Så mycket jag gillar den, lite ledsamt att den snart inte går att få tag på.

Surdegsbröd rostat i stekpanna med flingsalt och olivolja. Tomater på den ena och avokado på den andra – båda med kryddig prästost i botten. Så gott det här att det börjar vattnas lite när jag skriver haha. Undra om jag inte ska göra exakt samma frukost imorgon söndag…

På mitt bord har jag just nu nått prästkrage-fluff uppblandat med några runda små solar.

Är ju inte så mycket för att ha körbärskvistar och sånt, vill ha helt fel bukett för fel årstid. Stort, spretigt och gärna somrigt, mitt i vintern.

Tog hem den här kaffekoppen från butiken förra helgen. I första anblicken tänkte jag, shit va liten, men den är verkligen supergod att dricka kaffet ur. Den är liten, men man får fylla på oftare bara – en bra kopp för mig är en kopp som är skön att hålla och det är verkligen denna.

Nu har precis målat mitt badrumsbord ett sista varv, så att imorgon när jag vaknar är det torrt o reda att inta badrummet igen. Den här helgen har jag som mål att måla klart saker som står på listan, men även blanda upp med att måla andra roligare grejer – så som min badrumsmöbel. Idag är den grå, men lutar åt att måla den i samma gulfärg som mina köksluckor. Tror att det kan bli fint med rött bord och gult badrumsskåp… Återkommer i ärendet.

Blev också sugen att måla underredet på mitt soffbord i en färg, kanske samma röda som badrumsbordet, eller så blir det för mycket rött? Eller så målar jag det i en sandfärgad-ton som jag också har som provburk… Målet är också att börja måla stora skåpet. Även sugen att måla om hela vardagrummet o sovrummet hahaha. Är på riktigt bra målarhumör just nu, så det är bara köra!

Dock behöver man ju ha energi så nu ska jag krypa under täcket och sova. Hörs imorgon om mina målarplaner…

37

1 Comment

  • Älskar din butik och din blogg! Men framförallt dina super härliga frukostar och det får mig att undra hur härliga är inte dina middagar? Önskar mig ett middagsinslag så man kan bli ännu mer avundsjuk på ditt härliga inrednings
    liv.
    Stort tack för magisk inspo!!

    //Linda

Kommentera

Protected by WP Anti Spam