En sommarkväll i Stockholm

_MG_63866

Sommar i Stockholm är ju helt underbart. Ljummet i luften, storstad med så mycket att välja på.

_MG_6393

En kväll förra veckan gick jag till Gamla Stan för att middag.

_MG_6394

Åt inte på den här restaurangen men den såg himla mysig ut. Känns väldigt osvenskt. Som om jag är någonstans i Italien eller nått…

_MG_6398

Alltid lite beslutsångest när det kommer till att välja mat….

_MG_6401

Det fick bli en pizza, det är ju aldrig fel! Och den var supergod!

_MG_62377

Efter pizza gick vi som alltid ut i sommarkvällen och upp mot söder.

_MG_6405

Magisk kvällssol med stadshuset och Riddarholmen i förgrunden.

_MG_6432

Vi hade parkerat cyklarna på söder så efter middagen gick vi till cyklarna och cyklade och köpte Yollibox och sen vidare till Fjällgatan.

_MG_6438

Där satte vi oss i gräset och åt.

_MG_6452

Yolliboxarna var helt magiska. Jag må va Yollibox ambassadör och kan framstå som partisk men tro mig, det här är riktigt magiskt. Jag är så stolt att vara ambassadör till detta för det något magiskt. Så får du tillfälle, testa choklad, kokos eller purple granadilla rush. De är dem jag hunnit testa och dem är magiska.

_MG_6450

Vi åt med en av stans bästa utsikter.

_MG_6433

Sommar, glass, solnedgång, havet, dova ljus från grönan, skärgårdsbåtar som kommer in från skärgården, luftballonger i luften. Ja du förstår.

_MG_6445

Ny bästa vän!

_MG_6443

Fjällgatan på kvällen är väldigt lugnt. Inga turistbussar utan mer promenerade Stockholmare som vill ta en kvällspromenad. Så verkligen himla mysigt.

_MG_6457

Efter glass och massa prat cyklade vi hemåt och avslutade med den här utsikten som trots allt kanske är Stockholms vassaste utsikt. Härligt också nu när Katarinavägen som den heter, är avstängd för biltrafik. Då kan man stå och njuta i tystnad. Gillas!

1

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam