En sväng inne i Visby

Har så mycket bilder från veckorna på Gotland i sommar som jag mest vill publicera för min egen skulle, så jag kan gå tillbaka och njuta i vinter – men tänker att det kan vara rätt kul även för dig att ta del av härliga sommarbilder, kanske har du planer på att besöka ön nästa sommar och kanske ser nått du vill besöka.

Vi tar en sväng in i Visby tycker jag och till inredningsbutiken Akantus.

Den här lokalen är så fin! Och butiken med för den delen.

Skåpet! Fint med den gröna tidstypiska blomman.

Sånna där glaskulor som fanns i fiskenät förr – hur fina?!

Gåvokort i form av tång.

Alla vintage är det bästa tycker jag! Älskar takkronan som händer där.

Ibland hittar jag nått, ibland får jag mest inspiration för vad jag ska leta efter på loppisar.

Just den här dagen hade jag inget mål med mitt besök. Tittade mest omkring också sa det bara pang!

Där stod en helt otrolig skål mitt på bordet framför mig! Hur fin är den inte!! Kunde inte motstå. Ser den lite råa utsidan och den fina gula färgen mot all marmor i mitt kommande kök – kommer sitta som en smäck!

Så vips va det tomt där på bordet, för jag skyndade mig att greppa den!

Nöjd med mitt köp gick jag runt hörnet av butiken…

Närmare bestämt hit till mitt favvofik i stan – ”ett rum för resande”.

Beställde mig en varm baguett till lunch och satte mig i det fina sommarvädret vi hade hela sommaren!

Mätt o belåten gick jag till C.Jensen och LabVisbys butik!

Här är allt så himla fint!

Doftar gott, fina färger, bra musik och allt känns genuint och genomtänkt. Slog till på några av tvålarna som syns i den här bilden.

Fina armband, påminner lite om det jag köpte på fint o fult uppe i Bunge.

C.Jensen gör keramik. Minimalistiskt i vitt eller svart. Galet fint! Men jag har köpstopp på alla udda fat, koppar etc. Har blivit alldeles för mycket av den varan och med mitt lilla kök behöver jag tänka till.

Två stycken röda linnehanddukar fick följa med mig hem och tvålarna! Hela butiken doftar på ett speciellt sätt, och den doften har liksom suttit sig i handdukarna – så luktar jag på dom, flyger jag iväg hit till Visby igen – sånt är fint när vardagen kommer o tar en.

Mätt och nöjd med mina köp gick jag för att möta upp övriga familjen och sen åka hem till huset uppe i Valleviken igen.

3

Kommentera

Protected by WP Anti Spam