En tisdag i januari

Hej!! Va några dagar sedan – helgen gick i väldans fart och nu är det redan tisdagkväll haha. Har inte gjort särskilt mycket, min brorsa kom till Stockholm i lördags så vi har sett en biofilm, varit på loppis, planerat Paris i vår och ätit en massa gotta!

En vårig bukett nu i butiken, eukalyptus och orange/gula tulpaner – älskar den kombon! Orangea tulpaner är för övrigt min absoluta favorit. Min vas hemma på bordet ekar fortfarande tom, men är så pepp på att åka och se om det kommit in mer vårblommor, ser mig framför nått spretigt och tror jag grönt/orange/röd kanske till och med blått haha. Vi får se vart det landar. Men vill ha nått pampigt och nått som är vår!

Dom röda karamellerna till lampor sitter verkligen som en smäck! Hur fin kan en lampa vara?!?!

Nu ska jag lägga mig för imorgon ringer klockan tidigt. Ska på ett spännande möte på NK imorgon och efter mötet blir det en promenad i ett soligt Stockholm upp till butiken o jobba några timmar vid datorn innan öppning. Återkommer om mötet. Ska se till att få med kameran också så att jag har något att visa här inne.

Har du några önskeinlägg som du vill att jag ska skriva?

Känns lite om att jag bara visar samma sak mest hela tiden… Hatar när jag kommer in i dom tankarna. Så svårt att hela tiden visa något nytt, mitt hem och mina frukostvanar är många gånger samma… Men som sagt, har du något önskeinlägg så kan jag ju strössla lite med dom inläggen mellan mina frukostar, mina morgonar och mina buketter hehe.

God natt <3

33

22 Comments

  • Dom finns på pressbyrån så då kan man få mail så fort den kommer ut och beställa där ifrån. Är dock vanliga elle danmark som innehåller elle decoration var tredje månad.

   • Tack snälla för upplysningen 🙂 Nu är den beställd + några roliga tidningar till barnbarnen. Tycker som Sebastian att man ser samma, samma i inredningsrepotagen i svenska tidningar. Så glad att kunna få titta in i denna bloggen för både klassiska och nytänkande inredningsperspektiv!

 • Är så mysigt att följa ditt liv så upprepning är inte så dumt alls!
  Kan dock tänka mig att läsa mer om; hur du tänkte kring valen i ditt kök, hur du tänker kring färgsättning, om tips på serier/böcker/filmer, om hur du gör en tavelvägg, en loppisguide i Stockholm och om favoritmaterial i hemmet mm…..
  Kramar!

  • Bra förslag på inlägg!! Ska spara ner och se om jag kan knåpa ihop nått bra av det. Tack. O kram!

 • Din blogg är det bästa jag vet för att leta inspiration just nu. Är inne och kollar flera gånger dagligen och hoppas att du uppdaterat haha.. tycker om när du lägger upp inlägg om din lägenhet samt dina loppisfynd! Kanske kunde du knåpat ihop ett inlägg om dina bästa tips när det kommer till loppisar? Vad ska man kika efter, vad är bra att fynda, hur ska man tänka när man går där bland flera hundra olika prylar? Vilka är dina bästa loppisfynd? (Jag är ganska ny när det kommer till loppis och inredning över lag, men efter att ha hittat din blogg har jag blivit så pepp på att inreda min lägenhet!!)

  • Tack för din kommentar! Så bra uppslag på kommande inlägg. Ska fixa att inlägg med hur jag tänker när jag besöker mina loppisar, vad jag letar efter, vad jag sollar bort och hur man hittar fynden! Och ett inlägg med mina godingar till fynd! Har hittat en hel del saker som jag ser och blir glad av varje dag faktiskt – det är det bästa med loppis, att man hittar saker man gillar utan att man bryr sig om något märke eller vem som skapat produkten – känns så rätt i tiden också.

   Gör mig så glad o höra att jag inspirerat dig!!

 • Jag vill verkligen, verkligen se din julby, kyrkby eller vad det nu var. Blev så avis när jag läste om den och villhöver se den. Har du nån bild så släng mer än gärna upp den.

  • Ojojoj. Tittade igenom mobilen och finns inte en enda bild på byn. Kan inte förslå att jag aldrig tog en bild… Får bli nästa jul då hehe.

 • Jag vill se mer av DIG! Älskar din stil och får så mycket inspiration ifrån din inredning, men ibland känns det tomt på människor. Skulle gärna se det personliga i ditt liv. Tankar, känslor. Blandat med din fantastiska estetik.

  • Ja du, jag är ingen som gärna står framför kameran så förstår dig helt o hållet. Bjuder på ett pyjamasben här o där och nån spegelbild men det är det haha. Ska tänka på det framåt – ta in mer personligt om jag känner att det finns nått att dela.

 • Har precis hittat till hit och jag ÄLSKAR din blogg!!! Har nog skrollat igenom hela ditt arkiv och bara låtit mig inspirerats. Jag älskar också loppisar och att göra loppis-fynd. Så jag skulle verkligen önska att du tipsade om bra loppisar här i Stockholm! För man blir ju lite avis och undrar VART du hittar alla dina fynd. 🙂 TACK för en superinspirerande blogg!!!

 • Gillar verkligen din blogg, så himla mysig och framförallt inspirerande! Skulle gärna vilja veta hur du tänker kring inredning nu under våren? Är så sugen på att göra om hemma och skulle va roligt med lite nytänk! Alltid kul med nya trender och hur du tänker kring detta. Loppis är ju verkligen grejjen, älskar loppis men också kunna blanda med nya fina saker.

  • Tack vad glad jag blir! Ska knåpa ihop ett inlägg om hur man skapar lite härligt vårigt hemma när det fortfarande även vinter ute. Och håller verkligen med dig, loppis blandat med nytt är helt rätt! Det bästa med loppis tycker jag, är att man nästan inte kan skilja på om det är nytt eller från loppis, man har ju ingen aning om vart sakerna kommer ifrån när man köper dom vilket jag älskar. Nått som kanske varit billigt och var billigt vid köpet för mig nu också, kanske andas lyx och ser ut att vara något väldigt dyrt. Sånt som är det bästa med loppis tycker jag.

 • Är så nyfiken på ditt nya vitrinskåp! Har själv ett brunt som jag funderar på att måla om, men vågar inte.
  Annars är bloggen underbar precis som den är..

  • Ska visa det väldigt snart! Det har precis landat här hemma och ska nu målas och så småningom även byggas på lite så att det blir lite högre och får ett lite annat utseende. Mitt är lackat så håller på att ta reda på hur jag bäst gör så att färgen fäster.. Men tar allt ihop i ett inlägg snart. Tack för att du gillar bloggen! 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam