En titt in i mitt badrum

Alltid inlägg minuterna innan tolvslaget haha, spelar ingen roll att jag har som mål att få till inlägget jag tänker mig, under dagen, utan vi landar alltid här, precis innan läggdags. Tror kanske att jag är som mest effektiv nu dock, och kanske som skarpast och kan formulera mig lite bättre.

Nåja. Dagen idag har varit lite sådär faktiskt… Har mått lite konstigt den sista tiden och för en tid sen upptäckte jag nått i bröstet som nästan känns som en knöl, och har blivit svimfärdig när jag ansträngt mig… Så imorgon har jag en läkartid som jag hoppas kan reda ut vad det är för fel. Bara det inte är nått farligt är ju så klart tanken som går i huvudet – men vi får hålla tummarna o hoppas att dom hittar en bra orsak.

Nu tycker jag vi tittar in i mitt badrum, va bra längesen jag visade bilder härifrån.

Mitt badrum är lägenhetens gamla kök som dom förra ägarna gjorde om till badrum, det är därför det är så stort. Jag kan inte annat än tacka för att dom valde och göra den renoveringen, för jag älskar och ha ett stort badrum att vara i.

Det har hänt några små saker här – har ju stora planer här inne, men just nu fungerar badrummet som det ska så då lägger vi fokus på att få klart andra viktiga saker innan.

Har ersatt min gamla träplanka med en fin marmorskiva. Tycker det blev väldigt mycket bättre. Beställde den i större storlek än den tidigare så nu får jag plats med det mesta jag behöver.

Den här kranen ska jag byta ut väldigt snart, gillar inte att den är så modern. Egentligen gillar jag inte själva kommoden heller, skulle hellre tänka mig en gammal byrå eller nått åt det hållet, med ett handfat i porslin.

Beställde ju ny marmor till alla fönsterbrädor i lägenheten också. Det blev så mycket finare med den här vit/gråa än den lite rosaaktiga som var innan. Elementet är jag sugen på att täcka med tyg eller elementskydd i rotting – tror båda kan bli fin.

Har bytt ut alla handdukar nu till mjuka hamamhanddukar och liknande. Dels är dom snygga att ha framme så här på skåpet men också så mjuka och tunna så dom torkar väldigt fort. Kommer ta in massa fina handdukar till Tambur inom det närmaste – några kommer få flytta in hos mig med…

I medicinskåpet samlar jag en massa fina saker jag hittat på loppis, förvarar tomma småvaser, fina förpackningar och annat trevligt o titta på + att jag har min röda vattenkanna som får jobba rätt så mycket med tanke på alla växer jag har – så den är värdig att stå i ett glasskåp!

På handfatet står mitt munskölj, en favoritdoft och en magisk rumssprej. Alla med fina flaskor i glas och finfina etiketter. Man kan inte tumma på utseendet även om innehållet är svinbra – måste bara bra innehåll och fin produkt tycker jag.

Den här mattan hittade jag för under hundringen på Återvinnarna i Skanstull. Väldigt nöjd med den kan jag meddela. Superskönt under fötterna när jag borstar gaddarna!

Tvålarna i tvålkoppen har jag mest för att dom doftar gott och är fina att titta på. Köpte dom i somras på inne i Visby hos Lab Visby – för övrigt ett måste att besöka om du är i Visby, min favoritaffär. Aesop levererar godaste duschtvålen. Den här doftar lite kardemummabulle o det gillar man ju.

Det var en liten rundtur i mitt badrum. Har som sagt stora planer här som kommer hända grejer framöver. Vill göra det lite mindre modernt så att det harmoniserar med med övriga lägenheten.

Nu ska jag ställa mig på min mjuka matta o borsta tänderna. Sen blir det sova och hoppas på bra besked imorgon hos läkaren.

32

9 Comments

 • Håller tummarna för positiva och snälla besked idag!

  • Tack för din omtanke! Fick lugnande besked idag, beror på stress och alldeles för lite vila! Så ny blir det mer av vila och bra träning 🙂 Ha en härlig fredag!

 • God bedring, håper det går bra! Får håpe det bare er en muskelknute eller noe. Ta godt var på deg selv. 🙂

  • Tack för din omtanke! Det var inget farligt, mer än stress – och det i säg är ju väldigt farligt. Men ska hantera det nu med vila och sund träning 🙂 Ha en fin fredag! och detsamma till dig!

 • Hoppas du får bra besked idag! Och så mysigt badrum, jag tycker du ska satsa på ett handfat med kromställning och något linnetyg framför elementet (lite som Sofia Wood) skulle passa stilen och känslan perfekt ?

  • Tack för omtanken! Fick lugna besked idag ? Tack vad glad jag blir och vilka bra tips! Håller helt med dig, hade nog varit väldigt fint! Har Sofia Wood det, måste jag spana in. Ha en fin fredag! 🙂

   • Så himla skönt ? Läste nu, var rädd om dig så du får hålla länge ❤️ va kul att du gillade mina tips! Ja, spana in hennes insta, hon sydde linnetyg och hängde framför elementen i deras tidigare lägenhet ?? Tänker att det blir snyggt under dina marmorfönster brädor ?? Allt gott!

 • Har precis hittat in på din fantastiska sida! Blir så inspirerad och pepp av dina inlägg! Håller tummarna för att det går bra i morgon!

  • Åh kul! Tack, vad glad jag blir!! Då måste jag passa på och fråga eftersom du nyss hittat hit, är det nått särskilt du önskar jag visar, berättar mer om eller visar mer av? Alltid spännande o höra. Och tack för omtanken. Fick bra besked på läkarbesöket idag – måste stressa mindre helt enkelt! 🙂 Trevlig fredag pårej!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam