Ett augusti-hej! 👋🏼🌾🏸

Sommardagarna tuffar på. Känns som den här sommaren varit lång, iallafall känner jag så och det är ju en härlig känsla. Är uppe i norr i sommarhuset och morgonbadar varje dag, njuter av trädgård, målar glasverandan vit och varvar med att fika på bageriet, bada i Ljungan och läsa boken My life in France av Julia Child. Så har finfina dagar 🙌🏼

Är inte hemma, men jag vet inte riktigt, tror jag har anammat sommaren 200 procent för kameran blir mest liggande medans jag spelar spel på kvällarna med Simon och fixar o donar här i huset. Men ska försöka fota lite idag och göra ett inlägg som sammanfattar mina två veckor här uppe.

Kom på idag att jag glömt att be min vän att titta till blommorna på över en vecka, så nu är jag lite orolig hur dom har det. Typiskt!! Man blir ju lite bunden när man har så många växter hehe.

Men det är det värt! Men är alltid orolig över den här fleråriga… Hoppas att den klarat sig.

Idag är första dagen på veckor som jag suttit mig ner vid datorn och jobbat. Mailat, tittat igenom bilder och bloggat. Älskar sommaren men vet att det kommer bli härligt att vara tillbaka i rutiner i september med blogg/jobb och livet i allmänhet.

Just nu sitter jag på altanen ute i trädgården och ska efter det här inlägget hoppa ur pyjamasen och kanske ta ett dopp, greppa en pensel, städa o plocka några blombuketter, läsa bok och dricka en cappuccino som jag förhoppningsvis blir serverad av brorsan hehe.

Önskar dig en fin augusti-fredag!! 💚

52

4 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam