Eukalyptus & vardag!

Sitter på kökssoffan o skriver som jag nästan alltid gör. Idag har varit en riktig vardag – vaknar o gör frukost, äter o läser bok, sen iväg på cykel till butiken där jag jobbat mellan 12-18 och efter det är det alltid lite fullt upp, det ska handlas, springas tisdagsrundan, lagas middag/matlåda, mysa med Reidar som längtat efter en hela dagen, träna under tiden maten görs i ugnen och sen kommer tid för avkoppling och det är i den jag är nu.

Hinns inte med så mycket annat däremellan, men ibland är det också det härligast jag vet, vissa dagar som bara går i ett, då blir det extra härligt när ledigheten kommer och man kan ta igen allt man kanske velat men inte hunnit eller orkat, under veckans som gått.

Har precis tagit en piggelin som jag alltid gör efter maten. Kan inte komma på nått härligare en isig piggelin efter maten, perfekta unnet som gör en helt vanlig vardag lite härligare.

I hallvasen har jag nått så klassiskt som eukalyptus just nu.

Gillar den eukalyptusen med små blad. Dessa va långa och yviga, precis som ja vill ha det. Det doftar ju så gott också!

Är så sugen att börja samla fina oljemålningar och nästan uteslutande ha det här på väggen. Tänk va fint med olika stilleben och blommor målade… Ska börja spana på loppis genast!

Hade inte så mycket o säga idag faktiskt. Så där härligt mosig i hjärnan efter en dag i butiken och en springrunda på det – älskar att känna att kroppen har fått jobba när jag lägger mig på kudden, då känns det som att man har gjort nått med dagen o att sömnen kommer göra gott.

Hoppas du haft en bra tisdag! Nu ska huvudet på kudden haha. Ses imorrn!

50

1 Comment

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam