Första amaryllisbuketten

Söndag kväll. Ska alldeles strax sova, men måste titta in och visa en sak först. Som du märkt är varningstexten äntligen borta på sidan också, nu är hela alltet uppdaterat och ska fungera som vanligt igen. Jo måste visa min bukett som jag har på matbordet, tycker nämligen att den är en av dom finaste jag pillat ihop.

Amaryllis, en blå riddarsporre som heter delfinium och några gröna som påminner lite om hundkäx.

Har fastnat lite i det blåa – tycker det passar så himla bra i vardagsrummet, till tavelväggen, till det bruna bordet och med nått pampigt i den vasen från Svenskt tenn!

Julen börjar smyga sig på för fullt nu tycker jag… Åt en lussebulle idag på eftermiddagen med mjölk, barnsligt gott!! Och med amaryllis i vasen, några tända ljust och Frank Sinatra på vinylen, börjar jag längta riktigt mycket att få sätta igång med pyntandet.

Också sett en hel del personer på instagram, vara på loppisar som tagit fram pyntet – sett så många fina kulor som jag bara vill ha!! Måste också ta mig till någon loppis, det är ju där man fyndar det finaste och bästa till granen! Skulle så gärna hitta några glaskulor i fina färger, gärna med intakt låda till och målade fåglar i glas… Såg det idag på stories! Hoppas på tur!

Dom här gula bollarna sparade jag från förra buketten och satte i min blåa danska vas. Dom här torkar ju så fint!

Det var veckans bukett det. En ny favorit tror jag allt. Tänker mig nått liknade efter att denna vissnat, fast med några fler amaryllisar, den polkafärgade och en vit åtminstone. Lagom juligt. Sommar möte jul fick jag i en kommentar på instagram – huvudet på spiken!

Nu ska jag lägga mig i mina nya sängkläder i linne… Ska fota och visa imorgon! Drömt om dom här sängkläderna såååååå länge. Galet fina. Men har ingen bild nu så visar imorgon!

30

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam