Framme i norr! ?

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Halloj! Nu är jag här! Sååå härligt o va tillbaka igen, ska bara njuta den här svängen!

Glömde min väska här sist, så fick packa i en Ikea-kasse … men det är ju bra för eventuella loppisfynd hehe. Alltid bra med extra space.

Tre pyjamaser är med. Vill ju såklart kunna variera efter humör.

Hann knappt in genom dörren innan det blev ett besök på loppis och till min stora glädje gjorde jag PANGFYND!!!

Tre Willow tallrikar i samma storlek som jag har har två tidigare, och ett stort fint serveringsfat från Rörstrand. Älskar storleken o formen på denna!

En udda djupskål för typ uppläggning av frukt eller en smarrig gröt kanske.

Två rödrutiga kuddar! Älskar dom! Kommer funka året runt, men såklart bli toppen nu i jul.

En tavla som jag föll pladask för. Så vackert med vågslag IRL, så klart det är lika fint målat. Den blev min för en hundring och kommer bli så fin här på en vägg i trappen.

Mitt kanske bästa köp, denna Klippan pläden för 24 kr (!!). Ser ut som ny och jisses va jag kommer mysa med denna i höst o vinter.

Ja det var en rätt så bra första skörd må jag säga. Får se om jag kommer härifrån med ännu mer fina saker, men om inte, så är jag mer än nöjd redan!

Imorrn släpper jag min första IG-tv video eller va man kallar det. Min första video! Ska bli så kul – har redan nu så många ideér på vad jag vill skapa efter denna. Tycker det är dags o bjuda in er lite mer i mitt liv, så imorgon får ni se videon som en början på just det, så kan det bara bli bättre ?

73

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam