Framme på västkusten!

Så sant så! Äntligen är jag här på västkusten. Efter flera år av funderingar som runnit ut i sanden har vi nu bokat och befinner oss på västkusten. Vi hyr ett hur i Hällevikstrand på Orust. Här är så fint att man blir tokig. Vi har bara varit här några timmar och jag är redan såld. Ska bli en härlig vecka av god mat, sol, klippor, salta bad, fina öar med hus, massa båtar, fisk och skaldjur, bokläsning, semestermood och massa annat najs. Innan vi åker till Göteborg på lördag den 15 och är där i några dagar för shopping och upptäcka Göteborg. Så pepp! Har varit i Göteborg en gång tidigare och det var förra året i maj. Då tyckte jag allt va magi, men hann med så lite eftersom jag bara var över dagen. Så ska bli kul att verkligen få upptäcka allt den här gången.

Tar tacksamt emot tips om bra secondhand-shopping, fina affärer, öar, bra restauranger/fik, vad jag inte får missa etcetera.

0

2 Comments

  • Du burde spise på en restaurang som heter Tugg, hvis du er sugen på burger, søtpotetchips og øl! Superfin resturang og god mat! Den ligger i sentrum. Tror du vil like den ?

  • Gissar att du kommer få alla standardtips som artilleriet, the kitchen, floramor och krukatös och market 29, och visst är det fin-fina ställen, men lite synd att så mycket missas när Göteborg blivit synonymt med just artilleriet och kanske da matteo (verkligen inget ont om de ställena, de är ju toppen!). Göteborg med omnejd kan bjuda på så mycket mer!
    Har man bil så finns T.ex. Gunnebo slott (bra mat också) eller Nääs fabriker (oftast bra mat där med).
    Länkar till några bilder från Nääs.

    Hoppas vi får se vad det blev för besök framöver, kanske hittar du någon pärla att dela med dig av 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam