France is a Feast 🥐🍷✨

När jag var i Paris i september beställde jag boken France is a Feast som innehåller massa opublicerade bilder från Paul och Julia Childs liv. Julia verkar ha varit så härlig! Har ännu inte läst hennes biografi men köpte den i en bokhandel i Paris, o är så pepp att ta mig an den senare i vår med fågelkvitter och solen i ansiktet på balkongen men en härlig frukost givetvis!

Tänkte visa lite ur boken som jag bläddrat i några gånger.

Så många fina bilder som jag stannar upp och fundera kring – hur vädret var den dagen, va som hände efter bilden tagits osv. Känns stundtals som att man är där när bilden tas, sån närvaro i alla bilder.

Så här står det i inledningen av boken, för dig som kanske inte har super koll på vem Julia Child var.

En takpicknick i Paris förevigad på bild. Ni vet huset jag visade i inlägget ”en dag i Paris” det här är taket och baksidan av huset. Ser så drömmigt ut! <3

Så spännande att se hur det kunde se ut i Paris 1948!

I det mysiga lilla köket. Tänk o få stå här och laga mat ändå…

Julia var ju 1,88cm lång och köksstandarden på den tiden va ju nått helt annat än den är idag vilken man ser tydligt på dom här bilderna – tippar att det är en maräng som vispas där i bild.

Skala potatis i gräset en sommardag i Frankrike, jojatackar!

Sånt fint ljus i den här bilden. Morgon i Marseille ✨

Julia och Paul 👋🏼

Här ligger den nu tills jag tar den o slänger mig på dagbädden för att bläddra några sidor till, en annan dag. Även fritt fram o ta en bok o bläddra i när man kommer hem till mig, sånt gillar iallafall jag  ☺️

Boken finns o köpa på lite olika ställen så bara googla! Kommer nog bläddra i den en sväng till efter att jag läst Julias biografi, för att få se platser och saker hon berättar om i boken.

Ett annorlunda inlägg, men kände att den här boken förtjänade ett alldeles eget inlägg. Imorrn kommer nått matigt o härligt! 🍋🍊🥑☕️ Nu ska jag ut på min tisdagslöprunda så fin kväll pårej!

49

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam