Fredag & té i glas

_MG_0050-1

 

Fredag. En fredag med lätt snöfall, behaglig temp ute och en lagom lugn frukost. Drack te i glas med honung och mjölk.

 

 

_MG_0051-1

 

Samt åt lingongrova med gott pålägg och hallonkvarg i glas. En blandfrukost denna fredag, men det gillar ju jag. Som du sett så har det skett några små förändringar här i bloggen. Har några få saker kvar att pilla med men ingen större förändring kommer ske, du kommer känna igen dig 🙂

 

Idag ska jag njuta av att vara ledig, det är min sista lediga dag innan jobb, så det ska firas med en massa skoj (sånt som jag tycker är skoj), så som att ta en lång promenad, plocka och fixa här hemma tillsammans med en bra podd i örat, och sen får vi se vart dagen tar mig.

 

Vad ska du göra idag? Planer inför helgen?

1

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam