Fredag uppe i norr!

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Sitter just nu och sippar på en cappuccino nere i köket, vid 19-tiden har jag och brorsan bord på restaurang i stan, sen vid 20.30 börjar kvällsbion, nämligen filmen 1917. Nu på eftermiddagen har jag hängt på kvarteret bageri med Miranda i flera timmar, så skönt o prata ikapp om allt ❣️

Mina morgnar och förmiddagar här, spenderas för det mesta uppe i sängen med tända ljus och frukost som övergår i en kopp kaffe med bok. Bästa jag vet!

Ibland på eftermiddagen piper jag upp igen med en 15-kaffe och en banan och forsätter läsa. Så intressent att läsa om olika livshistorier – just nu läser jag om Jussi Björling som jag fått reda på är en släkting till mig till o med.

Hittade boken på loppis där jag köper alla mina böcker. Är inne i en period av att jag bara vill läsa biografier, också sugen på mer historiska verk, har ni några tips på klassiker som håller än idag?

Det tar ju alltid någon dag innan jag bott in mig här hemma, eftersom jag kanske är hemma var tredje månad, så får jag varje gång bädda, damma, fixa nya blommor och köpa snittblommor för o göra det mysigt. Det är gjort nu, så nu njuter jag till 200% av att spendera tiden här.

Nu är kaffen slut och jag ska göra mig klar för middag och bio i stan!

Tackar för en härlig fredag med Miranda <3 och ett härligt avslut på dagen, med en favoritpizza och en film jag sett framemot att se! Hoppas din fredag blir härlig! hej!! 👋🏼

44

4 Kommentarer

  • Din blogg är så himla mysig, trevlig och fin! Inläggen känns alltid så välgjord, kikar definitivt in här dagligen (om inte flera gånger om dagen)

    Tänkte tipsa om två klassiker som jag verkligen gillar! Nämligen Hjalmar Söderbergs Doktor Glas samt Den allvarsamma leken. Båda utspelar sig i Stockholm och miljöbeskrivningarna är helt otroliga, tror du skulle gilla dem!

    Kram kram

    • Tack så jättemycket!! Vad jag blev glad av den här kommentaren! 😍 Tack för tipsen! Ska genast kolla upp dessa!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam