Frukost i köket

Ah! Lördag! Härliga dag alltså. Började dagen min med en frukost i köket bokstavligt. Både gjorde frukosten och åt den i köket, hör o häpna! Inte i sängen idag.

Har vårat till det lite. Tulpaner från Januari och framåt är min melodi. Grönt glas är ju super fint, visst? Flaskan är loppisfynd. Tydligen varit svartvinbärssaft från 1989, i den. Karaffen är ifrån butiken.

Frossar i melon och frukostar med mycket färg nu, då det är sån brist på dagsljus. Livar upp allt lite. Blommor, frukt och bär.

Och ett o annat tänt ljus, det är det som tar mig igenom vintervädret. Har du nått som gör att du tar dig igenom veckor av grått vinterväder?

Idag har vi faktiskt hunnit rätt långt i mitt kommande kök. (Det köket som syns på bilden är min systers). Ska fota mer av köket imorgon för då kommer det hända finfina saker. Hoppas batteriet i min kamera håller ut, har visst glömt laddaren i norr….

Nu ska här sovas!

0

Kommentera

Protected by WP Anti Spam