Frukost på sängen ?

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

I lördags gick jag upp, tog på mig min rödrandiga pyjamas o gick till köket o började göra frukost. Va sugen att äta den i sängen dagen till ära, för att det inte skulle kännas som alla andra dagar ✨

Sagt o gjort fixade jag ihop en frukostbricka, tände ljus och drog ut en ny bok ur bokhyllan.

Det är ju nått festligt i att ha allt samlat på en bricka ändå – lika festligt som det är o duka upp det på bordet, men gör man det ena för mycket, blir ju det andra genast mycket festligare.

I sovrummet doftade det starkt av hyacint samtidigt som höstlistan gick i bakgrunden. Nu är det sista dagarna av höstmys, för jag börjar mer o mer dras åt julen. För varje dag som går, kommer jag närmare o närmare.

Till helgen kan det va så att jullistan spelas till frukost, återstår o se!

Drack juice ur glas från Merci i Paris.

Började läsa den här boken! Omslaget ser väldigt mysigt ut – tror det kan va en härlig bok att läsa nu i övergången höst/jul. Någon som läst denna?

Kaffet i favoritkoppen från Spode. Fatet fick inte plats på brickan, men går lika bra att dricka ur den utan fat. Handtaget är perfekt på den här!

Här satt jag o myste i närmare två timmar innan det va dags o prata ihop mig med min Stockholms-familj om va vi skulle göra med resten av lördagen.

Och va vi gjorde tar jag o visar i nästa inlägg, för nu ska jag göra en ungsplåt med lax o massa grönsaker och när det är klart, börja se säsong 4 av The Crown som kom igår! ??✨? Hörs snart!

Jo! Kan inte du skriva i en kommentar vilken/vilka dagar o vilken tid du brukar gå in på bloggen – så vet jag vilken dag/tid flest är inne o kan se till att det finns nått nytt inlägg o läsa då ??

63

11 Kommentarer

 • Hej! Jag brukar läsa bloggen på kävllen efter kl. 18.00 😀

 • Morgon som nu och kvällen, en kort stund. Går in o checkar de bloggar jag följer även på rasten på dagen.

 • Jeg leser blogger på morgenen, hver dag.
  Vi bytter også plass på hvor vi spiser måltidene, nå og da. Det blir som en liten fest eller helg ? Spesielt nå er det godt med forandringer. Mine frokoster er ikke like vakre som dine da, men… Men det jeg spiser og drikker av velger jeg etter dagens humør og må være vakkert å se på ?
  Det ser ut som en hyggelig bok. Si i fra om den er bra etterhvert ???

 • Jag går in på bloggen varje morgon, mellan 7-9 🙂 Tack för fina inlägg och inspiration!

 • Läser varje dag ✨ mysigaste inspirationen❣️
  Delar du jullistan?! Kram ?

 • Du är med kl 6.00 till frukosten. Ibland kl 22.00 när hjärnan behöver varva ner efter en tuff arbetsdag. Boken har jag påbörjat i olika omgångar, men det är kanske dax att läsa klart den nu. Önskar en fin dag ❤️

 • Jag läser bloggen de flesta kvällarna! Gillar din blogg massor!

 • Morgonen! Varierar men mellan 08-12! 🙂 så mysig blogg du har!!!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam