Gårdagens lilla loppisskörd 🧺

Hej fredag!! Jag ska alldeles strax bege mig ut på min springrunda som jag kör varje tisdag och fredag sedan ett år tillbaka faktiskt! Så stolt att jag vid 24 års ålder lyckats hitta ett sätt att börja älska o springa varje tisdag och varje fredag.

En kort ångest nånstans mitt på dagen när jag inser att det ska springas ikväll, men det är också lite det som gör belöningen efter dom där 8 kilometerna, är så himla skön!!

Men innan jag drar ut i mörket tänkte jag att vi kunde titta lite närmare på tre fynd jag släpade hem igår efter jobbet.

Ett fint mintre serveringsfat från Italien – kändes lite påskjut med ockrafärgen och det gröna så fick bli ett köp! Kanske på detta fat den gravade laxen hamnar i påsk?

En lite blåvit vas. Perfekt att ha mest överallt faktiskt. Små blåvita vaser och små kristallvaser på fot i tjockt glas, är mina två favoritvaser just nu.

En mindre bricka för en tjuga. Denna tänker jag funkar som bricka för kanske kvälls tet eller så. Men också fin att ha i ett stilleben, kanske olika vaser på med små ängsblommor, eller ett fint doftljus, någon snäcka och en liten kruka med stickling i? Stilleben blir det nog av det, visar när jag vet var!

Det var tre fynd som bara stod där när jag kom in och kostade nästan igenting. Tänk va man kan bokstavligt springa på fynd, när man bara kikar in utan några förläningar alls. Helt säker på att jag kommer älska dom här tre godingarna med tiden när dom fått sina rätta syften i mitt liv.

Nu ska jag som sagt ut och springa, sedan blir det fredagsmys med Reidar för det har han gått och sett framemot hela dagen berättade han för mig nu när jag kom hem 🥰

Så det är så min fredagkväll kommer se ut, känner mig alltid lite mör men lycklig efter springturen, så att slänga sig i soffan efter med fredagsmys kan nog inte bli annat än succé!

Fin fredagkväll pårej!! 🦑

54

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam