Glass vid utsikten

Sena timmen. Har ju gett mig fan på att blogga varje dag och verkligen dokumentera så att jag har nått att visa i bloggen. För har ju nämt det flera gånger förut, älskar att titta tillbaka i arkivet och se vad jag gjort då och då…

Idag har jag inte gjort så super mycket. Var hemma och var barnvakt, fixade, städade och gjorde sånt jag inte hinner göra på veckorna, som att damma böcker, flytta om lite på hyllor etcetera. Vid 15-tiden mötte vi upp Sanna för att käka glass vid Kaffestugan. Min kanske fjärde glass i år…

Allt blommar nu fast det inte alls är sådär varmt som sig bör. Blir alltid lika tagen av att det faktiskt blommar. Måste riva ner ett blad, dofta, stanna upp och njuta. Älskar när det blommar sådär piggt som det gör nu på våren. Allt är extra grönt. Njuter.

Nu blir det att slå ihop datorn o krypa ner under täcket.

0

Kommentera

Protected by WP Anti Spam