Goa lördag!!

Lördag. Vakande till en sån där klarblå vårhimmel och strålande sol, bästa sättet att vakna upp på en lördag kan jag bara meddela. Låg kvar i sängen o bara tittade på himlen o träden som blåste omkring utanför fönstret.

Snart kommer april och maj, då frukostar ute på balkongen i morgonsolen börjar och jag kan knappt tänka mig nått härligare just nu. Tänk att vi är tillbaka här nu, i våren med en försommar och en hel sommar framför oss…

Imorse efter frukost kan man kalla den här bilden.

Min andra bunt solrosor för året! Kommer inte kunna hålla mig när jag ser dom där hos handlarna i Årsta – blir nog solrosor mest hela tiden nu framåt för jag bara älskar dom! Solros och olivkvist, mina favoriter, gärna i kombo!

Så nöjd med mitt höga krus och som jag loppisfyndade häromveckan. Perfekt att det är så högt o kan ge just nu, solrosorna stöd, men längre in i maj också alla härliga pioner som kommer då.

Jag är ju lite sugen på en massa oljemålningar här… Men än är samlingen inte så stor. Så tillsvidare tänker jag byta ut den svarta ramen som fiskarna har, till den blå som fåglarna har nu.

Och då kommer det finnas plats för kanske två till tavlor där fåglarna sitter idag och där tror jag att jag ska försöka få in två tavlor jag köpte på marknad i Paris. Får fixa i veckan som kommer o visa er!

Pratade med en person i butiken idag och vi pratade om massa olika härligheter, men kom in på påsken och då slog det mig att varför inte börja påskpynta redan nu? Julen firar vi ju en hel månad från 1:a till 4:e advent, då hinner man njuta av allt pynt, medan påsken firar vi bara några få dagar o allt man pyntar känns då lite meningslöst…

Så nu kommer jag köra påskliljor o pynt lite här o var från o med nu! Ska svänga förbi Svenskt tenn och spana in årets glasägg, för i år ser dom ut att vara helt i min stil och den som samlar med åren, den har en fin samling pynt.

Åt frukost, läste och sen fick jag ryck o började leta efter ett recept i Julia Child boken jag hittade på loppis uppe i norr. Ska test lagas till veckan!

Älskar mina långa morgonstunder som efter frukost och bokläsning övergår i att dagen börjar med allt det innebär. Bilder att redigera, inlägg att skriva, inspirationssök o annat.

Jobbar hela helgen ju, men att få morgonen fram till 12 hemma, gör att det knappt känns som att jag jobbar. Att det dessutom är ljust när jag stänger för dagen gör allt ännu mer överkomligt hehe.

Nej nu ska jag inte babbla mer, ögonen vill sova!

Hoppas du haft en bra lördag i solen. Nu kommer massa härliga soliga dagar framåt och jag är så pepp på nästa vecka när jag ska få jobba med mitt egna! En massa solljus kommer skapa fina bilder och härliga blogginlägg, känner på mig att våren kommer ta fart nu i veckorna! Yes!!

52

4 Comments

  • Så skönt med din positiva, framåtblickande glada ton! Orkar inte riktigt med domedagsstämningen på en del bloggar… Hoppas du kan fortsätta ha en ”oas” här inne! Kram!

    • Glad jag blir!! Ja det är väldigt domedagsmentalitet på dom flesta större bloggar… Jag forsätter som vanligt ☺️ Glad att du tittar in här! Ha en fin söndag! Kram!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam