God jul & mellandagsmyset!

Hej! God jul och god fortsättning! Är uppe i Norrland hos mina föräldrar i deras hus, här spenderas dagarna med att vakna när man vill, frukost framför brasan, massa julfilmer på tvn, promenader ute i snön, spelar en massa kort, myser i soffan, äter massa godis och går mest runt i pyjamas och raggsockar – precis som det ska vara helt enkelt!

Tittar in här en snabbis innan vi ska slå på en serie i soffan.

La upp en bild av min hall på instagram tidigare idag med texten ”andra julen i lägenheten”. Den här bilden fick mig o tänka på just det, att det är min andra jul i den här lägenheten, och det har hänt så sjukt mycket från förra julen tills nu. Bra att påminna sig om sånt!

I hallen har jag under dom dagar i december som jag varit hemma, haft amaryllisar i den blå vasen – men dom sista dagarna skippade jag att ha någonting alls i och faktum är att den är så fin, att man nästa inte behöver något i den…

Nu ska jag slå ihop datorn och gå ner till soffan till dom andra. Hoppas du hade en bra julafton och har ett par lediga härliga mellandagar framför dig. Jag bara njuter av allt mys o slappande. Imorgon öppnar min favoritloppis här i Sundsvall så det blir en tur med bilen dit för o se om jag kan göra något fynd!

Ska visa lite mer juliga bilder från huset också här i dagarna. Men nu får du ha en trevlig kväll!

46

4 Comments

  • Hej Sebastian! Äntligen hittade jag inspiration till en tavelvägg! Vilket fint hem du har! Vill ha allt! God fortsättning! Hälsningar från Lotta

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam