Gotland runt hörnet

Ja så är det faktiskt, Gotland är runt mitt hörn. Imorgon eller om några timmar ska vi åka med bilen till färjan som går 04.50. Så imorgon får jag äntligen åka över till min fina ö! Som jag längtat efter i ett helt år, känns inte som ett år har gått, men det har det.

Så glad att jag ska få gå omkring i Visby igen bland alla fina hus och vara omringad av hav.

Längtar tills jag får ta första doppet i Blå lagunen!!!! Älskar det!!

Dricka godaste kaffet ur emaljmuggen…

På det här stället, Rute Stenugnsbageri, som vi bara har några minuter till från där vi håller till.

Kvällssolen tar jag aldrig in så mycket som på den här ön. Då stannar allt och jag bara tittar och njuter… Tror jag har mycket av det med mig under vintern. Lever lite på dom fina stunderna.

Har längtat så mycket till den fina platsen där vi hyrde förra sommaren. Husken naturreservat, vid Valleviken och mittemot Furillen. Norra Gotland där jag trivs som allra bäst faktiskt. Det karga har trollbundit mig. Här ska jag ha ett hus väldigt snart. Kanske redan nästa sommar om jag fick bestämma. Men banken ska ju säga sitt……

Sitta och äta middag här och se solen gå ner i havet. Du hör ju, är lite salig nästan. Förra sommaren var så fin här, så nu ska det bli fint att få åka och stanna här i två veckor och visa allt som finns häromkring för mina föräldrar och för Sanna som aldrig varit på ön tidigare.

Nu ska jag sova några timmar. Ses imorgon, då är jag på öjn! <3

8

4 Comments

Kommentera

Protected by WP Anti Spam