Hallen är under omgörning

Passar på att visa dom sista bilderna på min hall, för just i denna stund håller jag på att göra om den för fullt. Det händer stora grejer där. Hela utseendet ändrar form och kommer bli något helt annat och jag älskar det!

En hall ska vara ombonad och inredd tycker jag. När jag kommer hem vill jag mötas av fina saker det första jag gör – gärna en vas med blommor och något mjukt att sätta fötterna på när man gått ur skorna.

Vad kan vara finare o lyxigare än att mötas av Svenskt tenn vasen på byrån?! Den med hortensia i är min absoluta favorit.

Finns ju en herransmassa varianter på Tamburmajorer. I butiken säljer jag den svarta från Ton. Men tyvärr var den lite för stor för min hall så jag fick leta efter en mindre och hittade den här svarta på Ellos hemsida. Den är nättare och passar fint i min inte jätte stora hall.

Ända sedan jag såg tv-serien Cleo som gick på Svt för en massa år sedan, i lägenheten där Suzanne Reuters karaktär bor har hon ett tyg för dörren som dras för när hon kommit in o fått av sig skorna. Ända sedan dess har jag velat ha så – och nu har jag det.

Det blir liksom lite som när man va liten och gjorde koja under matbordet med ett lakan, när jag drar för gardinen för dörren, är jag hemma i min koja i stan, jag har gått in för dagen och nu väntar mys hemma, typ.

Där min byrå står, hade dom tidigare ägarna platsbyggda garderober, därför har jag inget foder runt dörren… Så det har jag nu fixat i och med att jag gör om hela hallen. Ska bli så spännande att själv få se när jag är klar, men också visa er!

Den gröna färgen som jag både älskat och hatat sedan jag målade den är ett minne blott! Väggarna ska målas i den perfekta blåfärgen som jag håller på att leta efter. Fortsättning följer…

Annars då. Första inlägget för september. Tiden har gått i ett, tiden har inte funnits för bloggen alls. Renovering, morgondopp, kvällsdopp, jobb, resa till Gotland, Instagram och livet där emellan. Men så får det vara.

Nu sitter jag i butiken och jobbar undan bilder på nyheter som jag tog igår. Har så många bilder, och inlägg i mina tankar, så mycket att säga er. Så ska försöka få ihop några inlägg som jag kan publicera närmsta dagarna.

Något särskilt inlägg du skulle vilja se att jag gjorde? 

Nu ska jag jobba vidare. Hoppas du får en härlig onsdag i sol och njut av den sommarvärme som gjort comeback!

3

2 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam