Har det så bra så!

Hej!! Hoppas ni haft en fin midsommar. Jag har det så bra här på landet. Jag vaknar tidigt, ställer alarmet bara för att jag vill ha så långa dagar och morgnar som möjligt – jag plockar blommor o sätter i alla vaser, äter frukost på sängen eller ute i trädgården, badar i älven och ikväll även ett några dopp i havet, äter jordgubbar, pappas goda mat, spelar badminton, läser bok och bara går barfota o njuter av att vara här, av sommaren, av allt.

Ska lägga in en massa bilder jag tagit dom senaste dagarna och visa er. Har bakat och varit på loppis bland annat.

Och njutit här ute i trädgården väldigt mycket. Imorgon ska jag ta på mig trädgårdshandskarna o rensa lite ogräs, flytta några växter, dricka lemonad och kaffe mellan gångerna, kanske slänga ihop en plåt med madeleinekakor. Kommer bli härligt!

Ljuset här uppe i norr är helt otroligt. Nu 22.27 är det ljust som på dagen här uppe haha. Så mäktigt att uppleva, ljuset, naturen, huslivet, njuter av allt. Nu ska jag äta vaniljglass o jordgubbar, se film med familjen och sen sova.

Tittar in imorgon med lite bilder från dagarna här uppe, ses då! Go kväll!

38

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam