Hej från köket! 🍋🍐🍅

Lördagkväll o Påskafton! Har du haft en härlig påsk hittills? Iår blev allt helt annorlunda för vår del, så vi har faktiskt inte firat påsk alls. Ingen påskmat och inget pynt, kände inte att det var lönt att hålla på när inget blir som förut, så vi har kört på som vilken helg som helst.

Idag har vi upptäckt Nyckelviken för första gången! Magiskt ställe! Kommer ett inlägg såklart. Ser framemot o hänga där mycket i vår och sommar!

Tänkte att jag bjuder in dig till köket i detta lördagsinlägg. Så nöjd att jag fixade upp två hyllor här intill fläkten, kan inte fatta att jag bara hade det helt outnyttjat här tidigare – nu finns det gott om plats för saker som gör köket finare och mer praktiskt.

I en tennkruka från Svenskt tenn har jag persilja och citronmeliss och dom får samsas med några udda loppis-vinglas som jag gillar extra mycket + lite härliga kannor o en tavla också.

I en tennvas ryms ett gäng med nejlikor – så fint när man sätter dom tajt i vas tycker jag!

I ett lerkrus har jag en favoritblomma.

Här inne är det alltid en mix av Frankrike, England och Italien.

Spretiga olivkvistar i engelskt lerkrus med ägg i en krispigt vit ägghållare som känns lite fransk och frukt o grönt i Italienska skålar.

Och tomaterna är från Frankrike till o med hehe. Så fina!

Olivkvisten i kontrast till den här operfekta Italienska skålen. Älskar!!

Vinet är franskt! Olivkvistar torkar så fint, så dom står sig länge!

På andra hyllan är det samma, det franska i koppar o vitt möter det Italienska i frukostskålar o assister. Undra va jag ska hitta på för smaskig efterrätt på mina aprikoser..?

Så sugen att inviga min snabba handvisp som jag fyndade på loppis för en tid sedan. Har inte blivit av… Får ta o slänga ihop några pannkakor här i veckan o se om den funkar överhuvudtaget – fin är den iallafall!

Sådär då. Det va en liten titt i köket. Nu ska jag fixa med middag och sedan blir det lördagsmys i soffan med Reidar o Sanna. Blir smarriga hamburgare istället för påskmat och så ska vi nog se en film tror jag.

Tittar in imorrn med bilder från Nyckelviken! Fin påskafton så länge!

54

4 Comments

  • Så fint & mysigt 🧡 Vart ifrån kommer konsolhyllorna? Tror att du nämnt det nånstans innan, men minns inte riktigt…

  • Du har det så magiskt fint hemma! ❤️ Jag är på jakt efter en lampa liknande den du har i köket! Är det en loppisfynd eller går det att hitta den att köpa? Eller vet du var det finns liknande? Kram Maja

    • Tack vad glad jag blir! 🥰🙌🏼 Den köpte jag hos Artilleriet för länge sedan, tror det var nått engelskt märke. Men borde kanske komma upp om du söker Emalj lampa, eller Enamel Lamp eller nått åt det hållet. Byggfabriken kanske har nått likande när jag tänker efter… Ha det fint!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam