Hektisk men rolig veckostart!

Hej tisdag! Ny vecka o allt. Jobbade hela förra veckan och nu denna vecka jobbar jag med mitt egna som ni vet vid det här laget att jag gör varannan vecka. Igår var en fullproppad dag, hade inte ens tid o titta in här.

Började morgonen med att köpa blommor för veckan, sen städade jag lägenheten ända ner på golvnivå med trasa skurandes golvplankor, lister osv. Vid 14-tiden var lägenheten skinade ren och jag hoppade på cykeln ner mot stan för massa ärenden.

Besökte en loppis o gjorde fyra fina fynd, fotar och visar imorrn. Sen åkte jag till en butik på Östermalm (rör mig inte så mycket i dom områdena så va lite utav ett äventyr haha). Ska göra ett roligt påskjobb, så hämtade saker till det, sen jagade jag mimosa över halva stan, köpte gula blockljus till min spegel med ljus och en annan lykta, köpte mat till ett annat jobb och visp var klockan efter 18 och dags o cykla hem, med flera punkter på listan ännu inte avbockade. Så dessa ska jag bocka av idag är tanken!

Denna dag var min första frilansande där jag har en riktig att-göra-lista inför ett jobb som ska göras – annars är det ju lite mer löst, typ fota loppisfynden, göra ett önskeinlägg, skicka mail. Så även om dagen var fullspäckad var det en så himla rolig dag och jag cyklade omkring nere i stan med cyklerkorgen full av loppisfynd, mat, blommor och saker till jobbet och hade ett stort leende på och inuti mig. Så glad att jag får testa mina vingar med det här nya frilansandet. Jag vill ju skapa och inspirera för er och att jag får börja göra det mer o mer nu som ett jobb, gör mig så lycklig!!

Lång inledning på det här inlägget, hoppas du orkat dig hela vägen hit haha.

Denna tisdag är lugnare. På morgonen har jag nästan läst ut boken om Jussi Björling – tycker det är så intressant att bilda mig mer kring historiska personer, men tycker den kretas lite väl mycket kring hans alkoholproblem, så nu mot slutet har jag kört fast lite. Längtar lite till nästa bok…

Så idag ska jag svänga förbi Stadmissonen på Hornsgatan som har ett så stort utbud av böcker och där ska jag leta efter ett par böcker jag spanat in på Adlibris. Böcker finns ju i oändlighet på loppis, så älskar när jag får tre pocket för vad vanligtvis en pocket skulle kostat!

Precis nu sken solen upp vardagsrummet! Magiskt ju, för hela morgonen har det regnat. Vore ganska härligt om jag slapp cykla i regnet till Stadsmissionen, men o andra sidan va det längesen jag fick nytta av min tomatröda regnrock så kanske tar lite regn ändå 🍅☔️

Nu ska jag diska undan frukosten och sen göra mig redo för att hoppa på cykeln, leta böcker och checka det sista på min lista från igår.

Hoppas du får en härlig tisdag! Vi ses där ute kanske! ❣️

36

6 Comments

 • Hei fra Norge.
  På nest siste bilde er en lysestake med bladpynt.
  Vet du hvor jeg får kjøp det?
  Hilsen Andrea.

 • Hej! Vill bara säga att det är kul att titta in här, det är en härlig energi i din blogg tycker jag. Blir inspirerad och glad. Jag uppskattar att tyngdpunkten ligger på inspiration och inte konsumtion. Kanske måste det förändras om du ska leva på detta, men jag håller tummarna för att du lyckas hålla den där fina balansen. Hittills har i alla fall de samarbeten du gjort känts väldigt genuina och som en naturlig fortsättning på något du redan gör eller har om du förstår vad jag menar. Vissa influencers gör ju reklam för allt mellan himmel och jord och det finns liksom ingen röd tråd, då blir det genast så icke-genuint.
  Återigen, tack för fin blogg och all inspiration!

  • Hej!! Vad glad jag blir att du känner så när du kommer in här 🥰 Du har helt rätt! Jag jobbar 50/50 en tid nu så att jag kan få en mjuk övergång och samtidigt eftersom det är så nytt, hitta mitt sätt att göra det på. Håller helt med dig att vissa har samarbeten med allt möjligt… Mitt mål är att gå en annan väg – jag vill att mina samarbete i första hand ska vara till för er läsare/följare, det måste vara huvudfokus, att det är ett samarbete som liknar allt annat jag gör, för det är ju det som man ursprungligen börjat följa mig för.

   Så det är mitt driv i alla samarbete jag gör, att det inte ska vara en köphets eller så. Det jag skulle önska mest av allt är att göra samarbete med olika secondhand-företag eftersom jag älskar loppis, men det blir så svårt såklart, eftersom alla dom pengarna som finns där bör och ska ju givetvis gå till dom behövande. Men det är kul att i lugn o ro leta samarbete som till 100% är genuina och ger både mig, ni som läser och företagen som betalar, bästa möjliga!

   Tack återigen, och så glad att du tycker att mina samarbete hittills har varit genuina. Jag tycker själv att dom liknat allt annat jag vanligtvis gör o så bör det ju vara, då blir det ju bara winwin o vi alla blir nöjda 😉 Trevlig helg!

 • Stort grattis till din nya tid som frilansande Sebastian!! Så kul. Välkommen till den världen 👋🏻💛

  • Tack!! 🙌🏼 Så spännande! Men jag jobbar halva tiden fortsatt med butiken, så jag har kvar foten i det vanliga också, ibland kan det bli alldeles för mycket tid hemma o då är det skönt med ett riktigt jobb också haha, iallafall nu början! 😁 Trevlig helg!!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam