Hemma från Paris!

Hej!! Allt bra?! Vart ska man börja efter över tjugo dagars frånvaro… Jag har haft helt otroliga två veckor i Paris, det fanns ingen tid att sätta mig vid datorn och lägga in bilder och skriva här, jag ville vara i stunden, ta in allt, kvällarna i lägenheten, kvällarna vid Seine, morgnarna vid frukostbordet och all annan tid gick till att sippa kaffe, läsa bok, se helt otroliga platser, gå på marknader, museum och annat härligt.

Kom hem till Sverige i fredags och har sedan dess tagit dagarna till att landa. När jag lämnade för Paris var det fortfarande sommar, men när jag kom tillbaka är det helt plötsligt vantar och jacka som gäller. Lite tudelad. Ena halvan av mig pirrar av krispet som är i luften, den andra halvan bearbetar att två veckor på Gotland, två veckor i Paris och årets sommar är slut. Älskar hösten, men övergången från sommar till höst är smärtsam tycker jag. Kan inte riktgt förstå att det ska vara kallt och mörkt nu fram tills någongång i maj…. Men allt blir bra tillslut ändå, ska bara över sommar blir till höst puckeln, sen omfamnar jag mörkret o att mys som kommer med det.

Har hundratals utkast till inlägg som jag vill publicerar så den närmsta tiden kommer det bli två inlägg om dagen här i bloggen. Vill visa allt härligt jag har haft för mig i Paris, samtidigt som jag inte hunnit visa allt härligt som jag gjorde på Gotland i augusti och sånt jag gjorde innan Paris och så håller jag på göra om en massa hemma så det blir mycket kring det. Hoppas du tycker det ska bli kul!

Se det som en liten kompensation för min tjugo dagar långa bloggfrånvaro <3.

50

2 Comments

  • Åh vad mycket härligt vi har att se framemot här på bloggen ⭐️ Har haft lite abstinens faktiskt och kikat in här titt som tätt, nyfiken som man är på din Parisresa 🌼

    • Haha ja, nu kommer bloggen att sprudla av Parisinlägg men också en massa höstmys! <3 Gör mig glad att du tittat in trots min tystnad, ska gottgöra det! 😀

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam