Hemma i Stockholm igen!

Måndag och nu är det mars!! Den här månaden går vi in i sommartid, våren börjar på riktigt!! Så pepp på det, samtidigt som jag också vill dra lite i handbromsen för att det nu gått två månader av året redan… Och nu har vi så mycket härligt framför oss så nu vill ja bromsa o bara njuta.

Igår kom snön till norr haha, inte så vår alls, idag åkte vi i total snöstorm tillbaka till Stockholm, inte alls trevligt, men nu är vi hemma och framme oskadda och här i storstan, ja här lyser snön med sin frånvaro.

Har haft en magisk vecka i huset med allt jag kunde önska.

Fick även lite tid till att fixa här på bloggen – vill att bloggen ska vara ett enda färgfyrverkeri. Än är det inte klart, utan jag har lite pill kvar. Men om du tittar på en dator så har det blivit en del förändringar o mer kommer.

Denna första marsvecka jobbar jag inte med mitt egna utan med butiken. Men imorgon på förmiddagen ska jag fota en första del i ett större samarbete ihop med Pauluns. Så urstolt över det samarbete för jag har ätit deras granola i ja va kan det vara, minst åtta år, varje morgon, varje år. Så ska bli så kul att göra ett samarbete ihop med dom.

Förutom jobb med butiken så ska jag njuta på hemma som vanligt. Älskar ju att vara hemma haha. Efter en vecka borta behövs det alltid städas, köpa nytt frukt o grönt och blommor till vaserna så klart. Ser framemot o påta med det under veckans gång.

Men nu ska jag alldeles strax krypa ner här i min säng och det ska bli så skönt! Sover alltid superbra i mitt gamla rum för det är så tryggt, mysigt och förenat med minnen – men att komma hem till min koja o sova här bland växter och tjocka duntäcken, är magiskt!

Har några roliga inlägg på gång den här veckan måste jag bara slänga ur mig innan jag avslutar – ska bland annat visa när jag bakar madeleinekakor. Så gott! Tack o hej! Ses imorrn! 💫

Follow my blog with Bloglovin

64

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam