Hemmavecka deluxe!

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Hej!! Vet inte varför jag kom av mig i bloggandet, ska skärpa mig! Har massor att skriva om, visa er så det är inte det. Har påbörjat inlägg sedan i torsdags men har aldrig slutfört nått, bara raderat.

Har jobbat hemifrån hela veckan. Satte mig i karantän för att kunna åka hem till mina föräldrar för dom blev så ledsna när dom inte kunde komma hit som planerat – men sen vågade vi inte resa igår, så nu har vi bestämt att vi ska vänta ut och så får vi se när vi kan ses, förhoppningsvis i maj men ingen vet ju.

Men vi har bestämt att göra det bästa av det! Vi har aldrig firat en påsk ifrån varandra tidigare men tänker att vi kör FaceTime på datorn o så äter vi påskmiddag ihop alla ändå, kommer bli mys det med!

Så den här veckan har jag suttit här o jobbat måndag till fredag!

Läste nånstans att ett tips för att jobba effektivt hemma var att klä upp sig som om man skulle gå till jobbet… Så tänker inte jag.. Tänker raka motsatsen haha.

Njuter av att slippa stressa iväg nånstans, ingen startsträcka, bara öppna datorn prick 9.00 och börja jobba, i pyjamas o med kanske en sista frukostkopp kaffe. Bästa upplägg för mig!

Jobbar mest vid mitt köksbord. Har suttit lite i sängen också, men bordet med utblick över lägenheten är favoriten! Det är så fint att sitta här och följa hur ljuset skiftar under dagen.

På eftermiddagen badar alla rum i sol. Solkatter bildas av blommorna i fönstret.
Känns som mitt inre batteri laddas upp till max när solen lyser som starkast!

Lyssnar sjukt mycket på musik om dagarna! Har lyssnat in mig på så många nya goa album den här veckan, skapar listor med omslagsbilder o njuter av det!

Här ser du min nya iPhone x Max också. Älskar den!! Kameran är helt otrolig! 🥳

Höjer jag blicken från skärmen ser jag ett gäng påskliljor som ger ifrån sig en härlig vårdoft!

Vänder jag blicken ser jag klöverblomman och mitt serveringsskåp som jag städade lite i, i förra veckan – kommer ett inlägg om va jag har i det snart 🍷🍶🍽

Så en annorlunda men väldigt mysig vecka. Älskar ju att vara hemma så att ha fått bo i pyjamas o kunnat kombinera jobb med det, har bara varit magi på all sätt.

Har du haft en bra vecka?

Idag är det mulet här i Stockholm, så får se om jag hittar på så mycket alls. Har några projekt jag borde slutföra här hemma, så kanske tar tag i det istället. Ikväll blir det tacosöndag som varje söndag o så tror jag att jag ska slänga in ett söndagsbad där emellan också! Blir härligt!

Ha en go söndag så tittar jag in imorrn igen 👋🏼✨

44

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam