Höst även på bordet ?

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Ja men så är det! I min tennvas har jag en låg, spretig och tycker jag, härligt höstig bukett just nu.

Vasen är ett tillknycklat tenn-fynd som inte kostade många kronor på loppis. Eftersom tenn är så mjukt gick det att böja till framförallt foten, som va sne o tillknycklad, så att den blev som ny!

Min typ av höstbukett ser ut så här! Den är relativt billig och står sig länge.

Ni som vet, vet ju att jag är urusel på blomnamn, så vet inte vad den här sorten av eukalyptus heter eller vad den orangea blomman heter, men jag älskar kombon!

Härligt med en låg bukett här på bordet, men vill ändå att den ska ta plats o då blir ju en spretig variant, perfekt! Dessutom doftar den gott!!

Gjorde fler minivarianter av samma bukett o satte på olika ställen här hemma. Man vill ju ha blommor mest överallt, eller iallafall jag vill det hehe.

Glad att så många hittade till hjärtat här nere! Det blir så mycket roligare att blogga när ni trycker gilla på inläggen – känns som att det finns ett liv här inne då och det älskar jag!

Nu har jag min första frågestund på Instagram! Så om du har en fråga, högt som lågt – gå in o fråga, så svarar jag! Bäst är om du frågar på engelska, men om inte, så översätter jag. Ses där!

88

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam