I vaserna det senaste

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Dom senaste två veckorna har bara rasslat förbi och jag har proppat vaserna fulla av tulpaner som slagit ut så fint, men jag har inte hunnit visa här. Så nu tar vi en titt på vad som stått i mina vaser det senaste.

Tror aldrig jag haft så mycket tulpaner som i år. Varje vecka står det ett tjugotal o breder ut sig i min glasvas på fot.

Dom här var någon variant jag inte haft tidigare. Dom såg mest ut så här hela tiden, slog aldrig riktigt ut. Men fina i färgen.

På hyllan vid tvn har det stått anemoner. Också en blomma som jag haft mycket det senaste. Så fin och det gröna ger ju riktiga vårvibbar. Också enkelheten i blomman som tilltalar mig här tror jag.

En annan vecka hade jag tio orangefärgade papegojtulpaner och tio vita.

Blev en spretig och väldigt maffig bukett. Om papegojtulpanerna från skörd, stått i kallt vatten, hänger dom inte så fasligt mycket. Så ett tips kan ju vara att fråga om dom stått i kallt vatten hela tiden, så att man inte får sånna som lägger sig över hela bordet…

Och på borde har jag haft något hundkäxliknande och butterfly ranunkel. Fin kombo med rött o grönt!

Just nu är det lite målarkaos här hemma, så nu har jag ingenting i vaserna. Men imorse målade jag sista lagret väggfärg i vardagsrummet så ikväll ska jag ställa iordning igen och imorgon köpa ett gäng blommor från mitt torg.

En kul sak – på måndag kommer Lina och Jill till mig för att fota min lägenhet för Alcro. Så det är lite o stå i nu i helgen kan jag säga… Måste städa och piffa massor haha. Väldigt skönt dock med en deadline att jobba till. Att dom ska komma har gjort att jag i princip renoverat klart hela lägenheten dom sista veckorna. Efter på måndag är det bara badrummet som ska få en uppryckning, men annars är hall, kök, sovrum och vardagsrum klara. Yey!!

Så härlig känsla. Nu ska jag äta upp min Köpenhamnare, dricka upp mitt kaffe och jobba vidare vid dator i butiken.
Hoppas du får en härlig fredag och en god helg!

50

3 Kommentarer

  • Kan också funka att ha dem kvar i ”paketet”, snitta om, sätta kallt vatten och låta stå kallt några timmar före stödet/paketet tas bort.

    Tack för alla fina blommor du visar, sista buketten är så ljuvlig, flyttas fram till juni av bara synen av den!

    • Aha! Tack för tips! Tack! 🙂 Det är nått med den vasen som får mig att alltid vilja ha något somrigt i den haha. Skönt att fly tillvaro o säsong lite tycker jag. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam