Ingen vidare dagsform…

Torsdag och jisses vad jag känt mig dränerad idag… Druckit massvis med kaffe med inget har riktigt hjälpt, köpte en kardemummabulle för att liva upp det hela lite, hjälpte en stund – har mest velat stå vid fläkten idag och stirra i butiken haha… Hoppas på bättre dag imorgon. Man har ju olika dagsform så är det ju bara. Ska bli så skönt att sova här nu. Kollade precis på klockan, kändes som den var tolv men var visst bara elva… Behöver verkligen sova känner jag.

Den här frukosten åt jag häromdagen. Den var väldigt god. Avokado, gräslök och flingsalt är min absoluta favorit.

Nu är det juni och man har lyxen att få ha svenska jordgubbar i filen, så gott!! Banan och kiwi är också väldigt god kombination i filen.

Tog hem och testade en ny äggkopp som jag säljer i butiken, lite roligt tycker jag allt. Glaset som syns i bild köpte jag i Palma. Munblåsta glas från Mallorca, superfina! Ska visa bättre bild i mitt inlägg om alla köp, som tycks dröja lite innan det kommer upp hehe… Lovade det för en vecka sen… Men ska nog få till ett sånt inlägg i helgen tror jag, vill ju visa allt fint!

Nu ska jag sova. Imorgon är det fredag hejåhå! Ny musik på spotify, mina föräldrar kommer o jag hoppas vara full av energi.

3

2 Comments

Kommentera

Protected by WP Anti Spam