Jobb inför lanseringen

Untitled-2.3

 

Untitled-2

 

Sorry för kassa bilder men ville så gärna titta in och säga hejsan hoppsan. Idag har jag suttit från när jag vaknade tills nu framför datorn och oavbrutet jobbat med höstnumret av Mosebacke Interiör. Tanken var att det skulle komma ut ett sommarnummer i år, men då jag fick jobb hos Telia försvann all tid till jobb, familj och arbetet med att bli klar med hemsidan/bloggen. Så istället blir det första numret av min tidning ett höstnummer! Ett nummer som förhoppningsvis kan få dig att bli lite peppad i höstrusket utomhus.

 

Ska bli så kul att få höra vad du tycker om magasinet! Magasinet kommer ut senast fredag den 21 November. Var och där meddelar jag tidigare. Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra kväll och tänd lite ljus och ät något gott!

0

2 Comments

  • Kan vi från Norge också köpa magasinet? Om inte, finns det en online-version? 🙂

    • I dagsläget kommer tidningen inte att kosta någonting, den kommer vara gratis och finnas tillgänglig på webben 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam