Jobbardag hemma

Jobbat hemma vid datorn hela dagen denna gråa tisdag. Det var en glugg på kanske tjugo minuter då solen faktiskt tittade in i lägenheten och då passade jag på att fota några bilder till hemsidan som behövde bra ljus.

Som den här bilden på ett gäng av alla fina böcker och magasin som vi säljer.
Om jag skulle få frågan vilket köp jag är mest nöjd med skulle jag svara denna matta! Älskar den!
Mitt soffbord ska föresten få en ny marmorskiva nu i helgen, så peppad att se hur det kommer bli.

Fotade också en bild för en kampanj som kommer i dagarna. Sen fotade jag en massa produktbilder innan jag återvände till datorn för att lägga in alla bilder och fortsätta jobba med att göra om webbsidan och sånt skojigt.

En väldigt lugn och skön start på veckan för min del (min vecka börjar ju tisdagar) tända ljus, frukost och en dator är nog min absolut bästa start på en arbetsdag. Då får jag börja i lugn takt, och sippa mitt kaffe – det kanske bästa är att jag kan sitta i pyjamasen och få saker gjort.

Hoppas du haft en fin tisdag. Nu ska jag öppna upp fönstret så all kall luft kommer in i sovrummet. Sov gott.

7

2 Comments

  • Du får säkert denna frågan varje dag, men vart är ditt köksbord ifrån? Helt perfekt ju!! Tips på vart man hittar köksbord som liknar det, antar att ditt är antikt/begagnat men har så svårt att hitta något! Tack för fin blogg!!

    • Det har jag köpt från Olsson & Jensen, men dom säljer inte till privatpersoner, jag köper via Tambur. Men titta på online auktioner eller liknande – tycker jag ofta ser gamla nötta bord där! Tack själv för att du tittar in! Tack!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam