Julbordet är dukat

I veckan dukade jag upp julbordet i butiken. Så mycket julbord som det kan bli i en butik iallafall. Älskar ju att gå ifrån det vanliga butiktänket, och visa det mer som ett hem. Det är en av grundidéerna, att sätta allt i en kontext så att det blir lättare för dig att också se hur produkten ser ut i ett hem.

Vit linneduk, sydafrikanskt handgjort och handmålat porslin med lite grönt o gott i! Gloria ljusstaken blir ännu finare kring jul tycker jag.

Har dukat upp med massa färg! Ibland går jag förbi och har en tomat eller två…. Winwin. Både fint och bra för att mätta min mage 😉

Den här kristall karaffen i amber står högst på min inköpslista. Har en i klarglas, magisk!

Amaryllis på snitt så klart. Finns inget finare!

Sockriga struvor är också väldigt juligt o fint. Hittade ett gäng i mataffären. Hör ju julen till tänker jag…

Också dukat med lite olika glas. Och två fina middagstallrikar i serien Magma. Handmålat även det, men från Frankrike. (Se länk).

När jag fått iordning på mitt kök nu i januari tänker jag många middagar med linneduk och såklart uppdukat med mitt sydafrikanska porslin som du ser på bilden. Har nämligen beställt ett gäng till mig själv… 🙂 Längtar!

Här ser du glasskålen som jag ätit min yoghurt ur på instagram de senaste frukostarna. Här ser du skålen på insta.

Och visst är porslinshanden med ett ljus i helt magsik?! Står också på önskelisten kan jag säga, liksom stora glaskulan…

Längre in i butiken är det såklart också jul. Här är det mer dämpat och lite sådär julaftonskväll-feeling. När man öppnat paketen och allt är klart o stilla.

Man kan slå sig ner i soffan, ta en nöt, njuta av det man gett och kanske fått.

Den här ljusstaken! Årets bästa julklapp! Så jäkla snygg och passar alla inredningsstilar. 499 pix. Rimligt ju! Länk här. 

Röda amaryllisar ihop med dom där kvistarna med röda bär, hur mycket jul som helst. Har ju inte så mycket färg runt omkring på väggar o så, utan jag satsar på detaljerna i färg istället. Tycker det blir så mycket bättre och lugnare intryck. Tips!! Lätt o ändra också ifall man tröttnar på färgen.

Spegeln från Friends and Founders har jag i min hall. Ska visa bild inom kort. Kan vara den snyggaste spegel som gjort om du frågar mig.

  1. Älskar speglar.
  2. Älskar ljus.
  3. = Magisk kombo.
    Tänder den varje kväll i hallen!

Kuddarna i min soffa hemma är alla härifrån som du kan se. Se alla kuddar här.

Så mycket amaryllis i mitt liv nu 😀 Nästan lite synd att julen är över snart… Har inte riktigt fått nog känner jag. Är det ok med amaryllis i januari också??!

Det var det. Julstämning deluxe i butiken nu. Så är du i Stockholm imorgon mellan 12 och 17 så är butiken öppen. Bara komma förbi o insupa det sista innan julafton i övermorgon.

Nu ska jag laga middag och sen blir det fredagsmys i min ensamhet + packa inför resan upp till Norrland imorgon!

Fin fredag kväll pårej!

0

Kommentera

Protected by WP Anti Spam