Julens klappar

Sista dagen på året. Började dagen som jag gjort den senaste veckan, göra frukost och bära upp bricka till sängen, tända ljus, slå på jullistan på Spotify och läsa bok. Bästa starten! Har aldrig läst så mycket som dom senaste dagarna och jag älskar det – hungrig på nya böcker!

Efter frukosten har jag spelat kort, tagit en springtur i krispig vintersol, grillat korv i trädgården med familjen och nu sitter jag vid skrivbordet på rummet och skriver det här inlägget. När jag publicerat detta ska jag gå ner och duka för kvällen.

Har redigerat ett helt gäng med bilder från mina juldagar som jag tänkte beta av under dom kommande dagarna. Så börjar lite smått nu.

Mina julklappar som jag gav familjen såg ut så här. Vitt papper köpt på Nk ihop med rött band från mataffären och några etiketter jag hade i en låda. Vitt och rött är så juligt o fint tycker jag!

Klassikt och enkelt fast ändå med en känsla av lyx.

Årets julklappar jag fick kommer här. Ett helt gäng med böcker som jag är så sugen att sätta tänderna i. Just nu läser jag ”vrålstark & skiträdd”.

Finaste necessären från Sandqvist i min favoritfärg.

Älskar att önska sånt som man verkligen vill ha.

Högst på listan stod biobesök och varma ullstrumpor! Fick två raggsockar och två vanliga strumpor i varmt ull. Fryser så om tårna nämligen… Biobesök fick jag fler också så det ser jag framemot!

I övrigt fick jag kryddor till köket och min favorittandkräm. Allt jag önskade mig så det blev en superduper jul i år! Det jag gav blev också uppskattat.

Det var det. Nu ska jag släcka ljusen här – ta på mig min nyårsskjorta och gå ner och duka fint inför middagen. Blir inget spektakulärt – familjen och en granne kommer över. Ser så mycket framemot 2020, känner på mig att det blir ett bra år! Men vi pratar om löften, mål, förhoppningar och planer för nya året framöver. Nu skålar vi och tackar 2019 och allt fint som vi varit med om under det gångna året!

Gott slut & Gott Nytt År! <3

44

6 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam