Juliga morgnar & några fynd

Juliga morgnar hemma är det bästa jag vet just nu, vaknar innan solen ens gått upp, granen och lamporna står för ljuset. Tänder ljus och gör kaffe. Sakta går solen upp vid halv nio, morgonprogrammen på tvn är på i bakgrunden.

Älskar dom stunderna – julen är knäppt nog, snart slut så njuter extra mycket av årets sista julmorgnar.

Jag åker upp till norrland på söndag ju, så har bara imorgon och på söndag kvar i Stockholm för i år… Galet, men sant! Så nu carpar jag granen, allt juligt jag åstadkommit här hemma och frukostarna som sagt!

Hittade en toppstjärna för en tjuga på en loppis, som jag putsade upp lite, vad tycks?

På Gullmarstorget har dom den just nu fem amaryllis för en hundring! Så jag köpte tio hem till huset i norr där vi ska vara hela julen och några till vasen här hemma denna vecka.

Kan inte fatta att amaryllistiden snart är slut. Vad ska jag ha efter det liksom… Finns det en mer tacksam, billig, maffig, färgglad och finare blomma???? Är ju långt till tulpanen… Solroser, riddarsporrar, vad ska det bli måntro?

På Gotland hittade jag ett grönt fint fat för en tia, då är det svårt att säga nej.

En minst sagt röd o julig frukost blev det häromdagen. Börjat spela kort på morgonen istället för att scrolla nyheter, tänker att det kan vara bra att inte börja dagen med skärmtid vid frukosten.

Slog till på två girlanger eller vad det heter, på Akantus. Får se om jag låter dom sitta kvar även efter jul…

Hittade en till tärna på ön också, den kan man sätta fyra ljus i, så vet inte om det blir en lucia då kanske?

Idag när jag tog tunnelbanan hem kändes det att julen är runt knuten, mycket mindre folk. Hur ser din jul ut? Vart ska du fira? Har du några planer för ledigheten? Jag är så pepp på julledigheten, ska mysa helt sinnessjukt mycket där uppe i norr med snö o allt!

Nu ska jag mysa med kudden för imorgon slår jag in paket igen mellan 12-17! God natt.

39

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam