Julstrumpor & ny fin kudde

Dagarna innan jag skulle åka upp hit till Norrland kom en fin beställning på posten. Hittade ju ett super fint mönster hos Eline Engen som syr kuddar av spillbitar o tyg som hon får tag på. Följt hennes konto så länge och suktat efter flera kuddar, men aldrig kommit mig för att köpa en. Men nu slog jag till!

Här är den! Visst är den fin!? Vill ha fler mönstrade kuddar att mixa upp dom enfärgade med, denna passade in prima!

Tänker att den funkar året om fast den just nu i jul har känts väldigt julig.

Såg att hon sålde julstrumpor i samma mönster, så kunde inte låta bli att köpa en sån också!

Och gullig som hon var, låg en liten julklapp med i paketet, nämligen en liten ministrumpa i samma mönster. Så nu har jag tre fina saker i detta röda härliga mönster! Julstrumpan ändå, dags att den gör sitt inträde igen, så fint o juligt ju! Syns alldeles för lite!

Tror att denna kudde kommer passa bra ihop med den kudde jag fyndade på loppis häromdagen, visade den i förra inlägget… Nu ska jag slå ihop datorn och lägga mig och läsa Alex Schulmans andra bok ”Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött”. Den har jag inte hört så mycket om, men eftersom jag tyckt om alla hans böcker borde jag nog gilla även denna.

25

6 Comments

  • Den boken är underbar. Slukade den på en kväll. Så mycket kärlek ?

    • Va härligt o höra! Brukar ofta slukas av Alex böcker! 😀 Så sugen att läsa ”bränn alla mina brev” men väntar till pocket… Får se om jag klarar av det haha. Go kväll!

  • Superfin kudde! Får jag fråga, är det ett överdrag från Bemz du använt? Ser så fint ut!

    • Eller hur! Du menar soffan? Ja det är ett överdrag från Bemz i linne. En helt ny soffa med detta!

  • Hej! Jag har följt din blogg länge och älskar din inredningsstil! Jag håller på att göra om i min lägenhet och behöver loppistips. Vilka är dina bästa loppisar i Stockholm? Kanske du kan göra en loppisguide för oss som bor i Stockholm och vill loppisfynda?

    • Hej! Vad glad jag blir!! 🙂 Tack! Absolut kan jag göra det. Listade det i en kommentar för ett tag sedan men ett inlägg når ju fler!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam