Kvällar är dom bästa!

Gokväll! Här kommer universums brusigaste bilder, men iso:t på kameran var tvunget att vara mega högt för att ta dom här bilderna. Lånat hem jobbkameran och den är inte riktigt som min, har alldeles för hög bländare för kvällsfoton. Men ska inte trötta ut dig med mer kameraprat.

Kvällarna alltså. Dom är ju bäst. Kring jul tänder man massa ljus o myser på med julmusik o allt vad det är. Men undra om det inte är lite extra mysigt nu. Komma hem efter jobbet och tända upp hela lägenheten, bara gå omkring i det knallgula ljuset och njuta.

Dessutom blir det ju så varmt o skönt i hela lägenheten!

Ja, älskar det. Soffbordet har blivit målat som du ser. Vitt blev det. Röda kuddarna har fått åka upp på vinden också. Blev liksom inte kvitt julen med allt det röda kände jag…

Tar fram dom igen när det känns mer vårigt.

Visst har mina franska tulpaner tagit fart! Nu är dom som finast, så jäkla långa och ståtliga. Undra vad jag ska på väggen vi soffan tro…?

Har fått upp några bilder vid matbordet, kanske räcker att ha där, inte bestämt mig än. Kan ju bli fint med nån större bild över soffan, bara en liksom…

Vi får se. Nu ska jag slå ihop datorn, släcka ljusen och lägga mig. Imorgon väntar möte i stan igen angående en utställningen jag har att göra med, inte sagt ett knyst om den här i bloggen tror jag. Får ta allt i ett eget inlägg.

Är nervös men tror det kommer bli fint! Sov gott.

1

2 Comments

    • Tack! 🙂 JA det är så skönt. Soffa i all ära, men att ha typ som en egen soffa fast mindre är ännu bättre. Så skönt med armstöd på två sidor om sig! Tack! Det är tillfälligt men kommer helt klart kunna hänga med ett bra tag. Sen får det ge liv åt någon annan tänker jag.. 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam