Lördag = helgfrukost ☕️🥑🍊

Ställde alarm igår för att jag skulle komma upp tidigare idag o få en riktigt låååång morgonstund, men va tydligen för trött för att orka upp, så jag hade slagit av alarmet när jag vakande 10.20 hehe. Så kan det gå!

Men då va det bara upp o hoppa och sätta igång med frukosten i en rasande fart. Tror jag blev klar på 10 minuter eller nått, gäller att jobba effektivt o framåt, ni ska se mig, händerna och förmodligen ögonen också, jobbar på högvarv – vatten ska i kastrullen, mackor ska smöras, fil ska hällas upp, granola! mandlar! jordgubbar ska skäras, slänga blasten i soporna, nu kokar vattnet, kaffekannan måste diskas från igår, juicen ska ha is! haha ja ungefär så kan det se ut och vips så är en frukost klar!

Älskar dock dessa stunder, både skapandet av frukosten med musiken i bakgrunden, tempot och peppen att snart få ta den där första tuggan av mackan och blanda med första klunken kaffe aaaah!! ☕️

Så om det blev lite sovmorgon idag o en frukost i rasande fart, så blev det en så god o härlig helgfrukost ändå och det är det va det viktiga!

Två sorters tomater körde jag på med gräslök och ost i botten. Rädisa med ost och krasse – simpelt, men så otroligt gott!!!

Granolan Blåbär och Citron med äpple, vindruvor, banan och blåbär i. Granolan är syrlig o god plus att den har kokos i sig också, så gott ihop med banan tycker jag!

Detta är alltid tulpaner från vanliga mataffären, visst är dom fina! Man vet verkligen inte vad man får när man tar en knippe med 10-packs tulpaner, men dom här ser ju mer ut som nån typ av pion ju 💛

När frukosten va klar dukade jag upp allt på bordet i vardagsrummet, läste med Ella i bakgrunden, solen tittade till och med in och ja, det blev en så där härlig helgmorgon som jag så mycket behövde! 👋🏼✨

58

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam